SOMMER I TYROL - Frøbjerg Festspil

Spillerperiode 09.08.17 - 26.08.17

I Hotel Den Hvide Hest ved Wolfgangsøen i det tyrolske Østrig udspiller der sig næste sommer en lille, men ikke ubetydelig strid. Undertøjsfabrikant Møller har opfundet noget helt nyt: undertrøje og underbukser ud i ét. Men hans konkurrent Sigismund Sülzheimer har kopieret den geniale idé, men med en lille ændring. Møllers model knappes forfra, Sülzheimers derimod bagfra. Og nu vil forknapper Møller helt forbyde Sülzheimers bagknapperi.
Miseren fører forunderligt nok til forførende sang og stormende forelskelser, hvorved der opstår masser af sød musik. Og midt i det hele står overtjener Leopold med sin ugengældte kærlighed til den skrappe kromutter, Josepha.

Persongalleriet er sjovt, skævt og særdeles underholdende; vi møder bl.a. den sure buksefabrikant Julius V. Møller, hans læspende datter Clara, den pertentlige og næsten hysterisk sparsommelige professor Hinzelmann, den uimodståeligt selvoptagne charmetrold Sigismund Sülzheimer og selveste kejser Franz Joseph II.
Alt dette er krydret med en lang række af kendte og skønne ørehængere såsom "Man kan vel ikke gøre for, at man har charme", "Ja, ja, ja, nu kommer jeg...", "I sommersol ved Den hvide hest", "Livet er nu engang så..." og "Rigdom har jeg ej" - alle er de med til at gøre forestillingen til den verdensklassiker, den er blevet.
Det er ikke tilfældigt, at forestillingen i snart 100 år har fyldt teatersale over hele verden. Dejligt fængende musik, nogle gode og sjove figurer og ikke mindst en skøn kærlighedshistorie med det enkle budskab; at kærligheden sejrer trods alt.

Vi ser frem til at omdanne Frøbjerg Bavnehøj til det smukke alpeland, når vi næste sommer blænder op for "Sommer i Tyrol" - glæd jer til denne skønne klassiker på Højen.

Priser:
120 kr. til 230 kr. (Billetpriser marts – august 150kr. – 250kr.)

Booking

SOMMER I TYROL - Frøbjerg Festspil

Antal 230,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Frøbjerg Festspil

Forening med bl.a. Friluftsspil i august måned.
Kontakt
Vagn Madsen
Skovstrupvej 78
5560 Aarup
Tlf.: 2143 1531
Mail: events@froebjerg.dk
Åbningstider
Billetsalg åbent i 2017 online fra d. 01.02.2017 til d. 26.08.2017.