Monique Thomas & Burich-l’Etienne New Orleans Ensemble

Jazz og gospelkoncert - Fredag d. 19. januar kl. 20.00

Ensemblet er et internationalt sammensat band, som spiller jazz, gospel og blues med “New Orleans-sound”. Ensemblet har lavet to anmelderroste gospel- CDer med Lillian Boutté: ”He Touched Me” og ”Let There Be Peace”.

Det er et glædeligt gensyn med orkestret på Industrien, hvor de spillede for præcist 3 år siden, med Lillian Bouttè som forsanger. Denne gang har orkestret sangerinden Monique Thomas i front. Monique er født i Philadelphia, USA, hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel, soul og ”black American music”.
Monique er inspireret af sangerinder som bl.a. Ella Fitzgerald og Billie Holiday.

I front for ensemblet er Thomas l´Etienne og Finn Burich, bl.a kendt fra Neanders Jazzband og bandet “Finn Burichs New Orleans Jazzband”, som har eksisteret siden 1995. I bandet er desuden pianist, Martin Schack, bassist, Torben Bøtker Bjørnskov samt Espen Laub von Lillienskjold på trommer.

Så det er et stærkt navn, der spiller årets første koncert på Industrien – og det bliver svært at sidde stille, når de går i gang!

Booking

Monique Thomas & Burich-l’Etienne New Orleans Ensemble

Antal 175,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her