Räfven

Højenergisk svensk folkemusikband - Fredag d. 23. februar kl. 20.00

Räfven er et ekstremt seværdigt band, der med højenergisk folke- og verdensmusik skaber en voldsomt festlig og intens stemning. De nyder meget stor respekt i hjemlandet, hvor de er en institution på livescenen. Räfven bliver af mange betragtet som Sveriges bedste liveband - og det er velfortjent!

Med 8 meget dygtige musikere og et væld af forskellige folkemusikinstrumenter, leverer Räfven et fantastisk og uforudsigeligt show, som alle må overgive sig til. Intet sted eller publikum er for stort eller for småt for Räfven - de gør noget særligt ud af kontakten med publikum, uanset hvor de kommer!

Räfven kommer fra Gøteborg, og de laver uden problemer udsolgte koncerter over hele Sverige, ligesom de turnerer i store dele af Europa og er et stort festivalnavn i Japan.

Oplev dette fantastisk spændende liveband på nærmeste hold.

Booking

Räfven

Antal 140,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her