Ibrahim Electric

Et Fanden-i-voldsk og syret miks af jazz, funk og Bluesrock

Lørdag d. 27. januar 2018 kl. 20.00

Ibrahim Electric består af intet mindre end tre store kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Den fandenivoldske danske trio har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric har indenfor de sidste år spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i bl.a. USA, Canada, Brasilien, Cypern, Spanien, Norge og DK.

Eller som GAFFA skrev:

“Ibrahim Electric er – uanfægtet af genre – et af de mest interessante orkestre i Danmark. Det består af Stefan Pasborg på trommer, Niclas Knudsen på el-guitar og Jeppe Tuxen på Hammondorgel, og sammen spiller de tre – nu på 13. år – et hårdtpumpet, fanden-i-voldsk og syret miks af jazz, funk og bluesrock. Musikken er uhøjtidelig og original – nyskrevet af de tre – men den har også åbenlyst rødder tilbage til mere afgrænsede, stramt definerede traditioner, hvorfor den på forunderlig vis bygger bro mellem forskellige tidslommer og nuet.

Alle de tre musikere er teknisk dygtige, og både hver for sig og sammen formår de at fastholde et teknisk meget højt niveau, samtidig med at de helt åbenlyst også morer sig. Deres musik er nemlig af en karakter, der gør, at man – uanset om man er udøvende eller lytter – ikke kan andet end lade sig rive med. Musikken er brutal og balstyrisk.”

 

 

Booking

Ibrahim Electric

Antal 160,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Tobaksgaarden

Kulturhuset Tobaksgaarden åbnede 1. oktober 2004, rummer næsten 3000 m2 og består af udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested, Assens Kommunale Musikskole, samt en række mindre mødelokaler og grupperum til brug for forenings- og erhvervslivet.
Kontakt
Tobaksgaarden – Kulturhuset i Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
post@tobaksgaarden.dk
Tlf. 64 71 20 31
Åbningstider
Se mere på: tobaksgaarden.dk