Danmarks Fugle Zoo - Billetter

Danmarks Fugle Zoo - EN HIMMELSK OPLEVELSE

”Vil du være dus med himlens fugle, og skovens grønne træer”, så besøg Danmarks Fugle Zoo, som er beliggende lige midt på Fyn. Danmarks Fugle Zoo ligger kun 10 – 15 km. Fra den fynske motorvej Øst – Vest, i et meget smukt naturområde med en stor fynsk bøgeskov som nabo.

Danmarks Fugle Zoo er på 5 h. og har et handikapvenligt, men kuperet stianlæg på 2 km. I Fugle zoo er der 800 fugle fra stor set hele verden. Her kan nævnes storke, ugler, strudse, papegøjer, fasaner, påfugle, og de helt små tropefugle. Alle fuglene holdes under beskyttede Zoo forhold; men her hos os – altid på en så naturlig måde som det lader sig gøre. I Danmarks Fugle Zoo har vi det motto ”Alt skal gøres for fuglenes skyld, og derefter for vore gæster”. –Vi beklager men sådan er reglerne. Fuglene er ikke sat i fængsel, men derimod bor de på et 10-stjernet natur hotel. Et paradis for fugle- og naturelskere.

Anlæggenes størrelse og udformning, beplantningen med skjulesteder osv. Samt det foder vi tilbyder fuglene hver dag, skal dække fuglenes adfærd og være efter fuglenes smag. Danmarks Fugle Zoo forsker dagligt i fuglenes adfærd og foder-behov, og det er et område som ikke ret mange ved noget om.

I baby-zoo afdelingen viser vi i billeder og i naturlig størrelse, vejen eller sammenhængningen imellem æg og gri-l-kylling. Vi glemmer heller ikke vores fortid, så vi har indrettet et lille museum med nogle af de redskaber som vore forfædre brugte i hverdagen ude på landet her på Fyn. Oven på dette lille museum, er der indrettet et stort møde og konference lokale, hvor der i sæsonen vil blive afholdt en del foredrag og konferencer af mange forskellige slags. Dette lokale kan også lejes af firmaer eller andre der kunne tænke sig at afholde et møde i omgivelser der kun findes her på stedet! 

Følg hele tiden på vores hjemmeside for arrangementer i løbet af sæsonen: www.danmarksfuglezoo.dk

 

Booking

Danmarks Fugle Zoo - Billetter

Antal 100,00 DKK

Børnebillet - Danmarks Fugle Zoo

Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Danmarks Fugle Zoo

Velkommen til Danmarks smukkeste og mest idylliske fuglepark.
Danmarks Fugle Zoo
Frydenlund Fuglepark
Skovvej 48-50
5690 Tommerup
Tlf.: 64 76 13 22
Åbningstider:
Fra skærtorsdag til 30. september.
Dagligt fra 10.00-16.00.
Dog juni, juli og august 10.00-18.00.