z64clrdattc90axlr1s93swhv1yuhu Baagø Naturcenter | VisitAssens

Bågø Naturcenter

Torsdag, maj 26, 2016

Vores nye naturcenter på Bågø kombinerer en stribe funktioner med appel til naturelskere i alle aldre - skoleklasser, foreninger og turister. Bågø har med ombygningen af den gamle skole fået en nyskabende kombination af natur(lejr)skole, konferencecenter og vandrehjem - supergode faciliteter til leg, læring, aktivitet og afslapning.

Børn og unge får unikke rammer for deres lejrskoleophold på den lille naturskønne ø i Lillebælt. Øboerne, firmaer og foreninger kan leje lokaler til møder og konferencer, og fire spritnye ferieværelser med plads til seks gæster i hver, kan bookes af private. 

Kommunens naturvejleder, Christian tilbyder aktiviteter for skoler, som f.eks. Ø-vandring og bålgourmet.

Seværdigheder
- Bågø
- Hestestalden (udstilling om Bågø´s historie)
- Bågø Havn (bad, toilet, kiosk)
- Cykeludlejning
- Legeplads
- Havørred Fyn fiskeplads
- Markerede vandrestier

Del denne side

Udlejning

Du kan booke Bågø Naturcenter ved at ringe til Natur og Miljø tlf: 64 74 75 11

Priser for udlejning og oversigtsplanen herunder vil være nyttig i din planlægning af dit ophold på Bågø, men du skal også huske at booke din færgeoverfart. Færgen sejler fra Assens på faste tidspunkter og sejltiden er ca. 30 min.

For booking af færgebillet og tider www.baagoe.info/faergen

Der er indkøbsmuligheder på øen, ved Havnekiosken som holder åbent i sommersæsonen (1/6 – 30/8).

Naturcenteret er placeret midt på øen, ca. 1,5 km fra havnen og adressen er Prinsehøjsvej 17, Bågø, 5610 Assens.

Se priserne her. 

Naturvejledning og aktiviteter

Assens Kommunes naturvejleder hedder Christian Heller og har især stor erfaring med at formidle natur til børn og unge. Christian tilbyder naturvejledning på Bågø og i kommunens andre spændende naturområder. 

Christian kan give jeres ophold på Bågø et ekstra skud natur og friluftsliv med aktiviteter, som for eksempel Ø-vandring eller bålgourmet (Læs mere herunder). I løbet af sommerferien arrangerer Christian forskellige aktiviteter ved naturcenteret og hvert år afholdes en sommerferielejr for børn.

Du kan læse mere om disse aktiviteter på facebooksiden naturogfriluftsliv.

Baagø

Baagø

Baagø er oplagt til en endagstur. En cykeltur rundt på øen, byder på en pragtfuld natur. På sejlturen har du gode chancer for at se marsvin boltre sig i Lillebælt.