Tag familien med på tur!

Efterårsoplevelser på Vestfyn

Efterårsoplevelser på Vestfyn - mange oplevelser for hele familien

Der er noget for enhver smag.

Koncertoplevelser - Teater - Museer - Æblefestival - (U)hygge i Terariet - Galerier - Lysstøberi mv........

Se alle oplevelserne i vores eventkalender her:


Tag også ud og nyd efterårsferien i naturen

Der er mange skønne naturoplevelser på Vestfyn.
I kunne køre en tur til Helnæs - gå en tur fra Assens til Thorø langs vandet eller sejle en tur til Bågø

Helnæs
Halvøen Helnæs ligger 15 km. syd for Assens.
Kun en ganske smal dæmning forbinder Helnæs med fastlandet, og med sin prægtige natur, sit aktive kultur- og kunstnerliv samt spændende fortid er der nok at se på og fordybe sig i. Lige efter dæmningen ligger Bobakkerne som en kæmpevold, der om sommeren er klædt i et farverigt blomsterdække. Området ejes af Naturstyrelsen, og de afgræssede arealer er åbne for vandreture. Hent en naturfolder på turistkontoret i Assens

Læs mere om Helnæs her

Thorø
Thorø er en lille halvø ud for den hyggelige gamle fiskerby, Thorø Huse, et par kilometer syd for Assens. Thorø er kendt for sin smukke uberørte natur. Området er kun tilgængeligt til fods – turen rundt langs vandet er på omkring 3 km.

Læs mere om Thorø her

Bågø
Baagø er den eneste beboede ø i Assens Kommune – der er 25 indbyggere på den lille ø i Lillebælt ca. en halv times færgesejlads fra Assens. Baagø kan være forblæst og har et barskt klima om vinteren, men om foråret og sommeren er her ganske enkelt idyllisk. Bågø er oplagt til en endagstur for både store og små. En cykel- eller gåtur rundt på øen byder på pragtfulde naturoplevelser.

Læs mere om Bågø her

Ud med snøren - Vestfyn et eldorado for lystfiskere 
Hvis du er glad for at fiske så har vi mange skønne fiskepladser at friste med her på Vestfyn.

Det gode fiskeri i vores område er ikke kommet af sig selv. Det er resultatet af mere end 20 års målrettet indsats - for fiskenes levevilkår og for en bedre vandkvalitet. De korte afstande gør det let og hurtigt at skifte mellem fiskepladserne ved kysten, når vejret ændrer sig. Og naturligvis er der også søer med put and take. Assens Kommune har udgivet en ”Helnæs Bugt - Havørred Guiden” –  med masser af information og henvisninger - hent bogen på turistkontoret i Assens eller læs den her.

Find inspiration om fiskeri  på Vestfyn her

Se en fantastisk film fra Helnæs omkring lystfiskeri her.

Del denne side