Open Jam Assens Havn 2017

Torsdag, august 17, 2017

Open Jam Assens havn, er et nyt initiativ der er opstået på foranledning af gøgleren, entertaineren og musikeren Kristian Friis. I samarbejde med trofaste musikere som Robert Nielsen, Gert Vinkel og Kirsten Mougaard blev Open Jam Assens Havn ”født” torsdag den. 6 juli 2017. Kristian havde forinden talt med Morten Tukjær, der er indehaver af HPH havnegrillen ”Hygge På Havnen”, om at have et sted hvor musikerne kunne mødes. Morten gav sit tilsagn til at musikerne kunne være i Cafeen hver torsdag.

Når det er godt vejr, spilles der i det fri på havnekajen, til glæde for både musikerne selv, de besøgene på cafeen, dem der er til Veteranbiltræf og andre der bare er ude at gå aftentur på havnen.

Open Jam er en gruppe af mennesker, der mødes og spiller sammen hver torsdag kl. 19-21 i sommerhalvåret. Det er åbent for alle der har musik som interesse og kan håndtere et instrument. Man er velkommen, både som tilhører eller hvis man mangler nogen at spille sammen med. Der er alle genrer fra folkemusik/folkedans, traditionel irsk folklore, country & vestern og dansktop mm. Hovedsagen er at man kan lide at spille, at man gerne vil dele ud af sin viden og ikke mindst lære samspillets mange facetter eller bare være tilskuer og gerne klappe af de dejlige musikere.

Som nævnt tidligere mødes vi hver torsdag kl.19-21 i sommerhalvåret, der varer til ca. hen i oktober. I vinterhalvåret går vi dog i vintermode, og vi vil derfor være på havnen i tidsrummet 17-19. Nærmere om tid, vil man kunne se på vores hjemmeside på facebook, hvor dette vil blive annonceret.

Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til:
Kristian Friis 24 40 69 47 eller på facebook.

Del denne side