Assens handel

Assens handel

Assens by

Du kan tjekke åbningstiderne her, da et par enkelte butikker har ændret deres åbningstider.

Vestmark – havemøbler og ting til udelivet

Klik her

Vestmark – havemøbler og ting til udelivet
1000m2 butik med god plads – gratis levering
Åbent hver dag. Shop online her: www.vestmark.dk

Klik her

Vinspecialisten i Assens
Vi holder åbent og leverer frit i hele kommunen.  

WUNDERWEAR by SILKESTRØMPEN

Klik her

WUNDERWEAR by SILKESTRØMPEN:
Åben man-torsdag 9.30-17.30, fredag kl. 9:30-18:00 og lørdag 9.30-13:00. Der leveres ud i Assens og omegn - sender med GLS. Se webshop SmartBh.dk. Se tilbud på FaceBook "Wunderwear by Silkestrømpen".

Flügger farver Assens

Klik her

Flügger Farver
Holder åbent som normalt – Der er altid et godt tilbud til vores kunder!

Suzuki Assens

Klik her

Suzuki Assens
Vi holder jer kørende….vi har åbent hver dag fra 8.00-16.30 samt søndag mellem 13.00-16.00. Vi reparerer alle bilmærker, og salg af nye og brugte. Vi henter og bringer meget gerne din bil. Et basis eftersyn koster kun 1.195 kr. Vi tager alle forholdsregler i forhold til sundhedsmyndighederne. Bruger handsker ved kørsel, og max. 5 personer inde i venteafdelingen. Sprit ved indgangen mv.  

EDC Assens

Klik her

EDC Assens
Du kan stadig trygt handle bolig.
I disse særlige tider har vi lavet nogle nye tiltag i forbindelse med køb og salg af bolig. Se, hvad det betyder for dig lige her.

Butik Lotte

Klik her

Butik Lotte
Åbningstider: Mand - Fred 10 - 17.30.
Du er velkommen i butikken - eller ring/sms/mail og vi finder en leveringsløsning.
Telefon: 21 60 06 55​/E-mail: butiklotte@mail.dk

 

Sportigan Klub&Erhverv Assens

Klik her

Sportigan Klub&Erhverv Assens
Vores speciale er tryk på beklædning og tekstil. I vores showroom i Assens Erhvervspark påtrykker vi logoer, navne og tekst på alle typer tekstiler. Det kan være et navn eller en sjov tekst på én t-shirt, eller firmalogoer på beklædning til din virksomhed eller forening. Kontakt os med din opgave og vi løser din opgave. Du er også velkommen til, efter aftale, at besøge vores showroom - så finder vi en løsning på dit behov.

Fruens Hus

Klik her

Fruens Hus
Vi holder åbent som normalt hele ugen, og er klar til at vise dig forårets nyheder. Har du ikke mulighed for at besøge os i butikken, så tilbyder vi gratis levering helt til din hoveddør og selvfølgelig gratis retur, fra vores webshop, www.fruenshus.dk. Husk også at følge os på FaceBook og Instagram. Vi glæder os til at se dig.

Guldsmed Fru Larsen

Klik her

Guldsmed Fru Larsen
Er en lille hyggelig butik, hvor vi sælger, reparerer og designer smykker.
Vi sælger også ure, og skifter batteri i dit ur mens du venter. Vi tager de nødvendige forholdsregler med sprit på disken og handsker ved batteri skift. På først sal har vi salg af chokolade, spiritus, vin og specialiteter. Vi har mulighed for at lave en gavekurv helt efter dit ønske.
Vi har åbnet mandag- fredag 10-17.30 og lørdag 10-13. Du kan også tjekke webshoppen www.guldsmedfrularsen.dk.
 

Østerhaabs Auto

Klik her

Østerhaabs Auto
Hos Østerhaabs Auto servicerer og reparerer vi alle bilmærker, også din nye bil. Vi holder åbent som normalt, og tager alle forholdsregler for din og vores sikkerhed i denne tid.Inden din bil afleveres, har vi afsprittet rat, gearknop, dørhåndtag, håndbremse samt din nøgle. Du har også mulighed for at aflevere nøglen i vores nøgleboks.

 

Optik Rahr

Klik her

Forkæl dig selv hos Optik Rahr
Du kan selvfølgelig stadigt købe nye briller (dog foretager vi ikke synsprøver af hensyn til Covid-19 smittefaren). Til gengæld giver vi styrkegaranti, så når vi kommer ud på den anden side af Covid-19, laver vi en udvidet synsprøve på dig og ombytter glassene uden beregning. Vi kan kun have begrænset antal kunder i butikken ad gangen derfor: Bestil gerne en tid på tlf. 64713200 eller send en mail til optik@rahr.eu. Vi har begrænset åbningstiden til : mandag, onsdag og fredag fra kl 11.00 til 14.00. Følg med på vores webside og FaceBook. Vi glæder os til at se dig.

 

tøjeksperten herre i Assens

Klik her

TØJeksperten Assens

Fra idag onsdag d. 22/4 2020 har vi atter åbent mandag - torsdag  kl. 10.00 - 17.30, fredag kl. 10.00 - 18.00 og lørdag kl. 9.00 - 13.00. Vi glæder os til at se jer og tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. 

Shop, når det passer dig ! Book gerne en personlig shopper hos os udenfor vores normale åbningstid. Vi står klar til at hjælpe dig - kontakt os på tlf: 72 34 90 48, TØJeksperten, Østergade 33, 5610 Assens