Assens handel

Det handler om Assens  ❤   - Detailbutikkerne holder stadig åben. Og husk, at så længe myndighederne ikke anbefaler total isolation, er der masser af ting vi stadig kan gøre med omtanke, afstand og god håndhygiejne. Husk at handle lokalt, også hvis du bestiller på nettet.

Assens by

Foto: Visit Assens

Du kan tjekke åbningstiderne her, da et par enkelte butikker har ændret deres åbningstider.

Klik her

Foto: Vestmark-Havemøbler

Vestmark – havemøbler og ting til udelivet
1000m2 butik med god plads – gratis levering
Åbent hver dag. Shop online her: www.vestmark.dk

Klik her

Foto: Visit Assens

Vinspecialisten i Assens
Vi holder åbent og leverer frit i hele kommunen.  

Klik her

Foto: WUNDERWEAR by SILKESTRØMPEN

WUNDERWEAR by SILKESTRØMPEN:
Åben man-torsdag 9.30-17.30, fredag kl. 9:30-18:00 og lørdag 9.30-13:00. Der leveres ud i Assens og omegn - sender med GLS. Se webshop SmartBh.dk. Se tilbud på FaceBook "Wunderwear by Silkestrømpen".

Klik her

Foto: Flügger farver Assens

Flügger Farver
Holder åbent som normalt – Der er altid et godt tilbud til vores kunder!

Klik her

Foto: Suzuki Assens

Suzuki Assens
Vi holder jer kørende….vi har åbent hver dag fra 8.00-16.30 samt søndag mellem 13.00-16.00. Vi reparerer alle bilmærker, og salg af nye og brugte. Vi henter og bringer meget gerne din bil. Et basis eftersyn koster kun 1.195 kr. Vi tager alle forholdsregler i forhold til sundhedsmyndighederne. Bruger handsker ved kørsel, og max. 5 personer inde i venteafdelingen. Sprit ved indgangen mv.  

Klik her

Foto: EDC Assens

EDC Assens
Du kan stadig trygt handle bolig.
I disse særlige tider har vi lavet nogle nye tiltag i forbindelse med køb og salg af bolig. Se, hvad det betyder for dig lige her.

Klik her

Foto: Butik Lotte

Butik Lotte
Åbningstider: Mand - Fred 10 - 17.30.
Du er velkommen i butikken - eller ring/sms/mail og vi finder en leveringsløsning.
Telefon: 21 60 06 55​/E-mail: butiklotte@mail.dk

 

Klik her

Foto: Sportigan Klub&Erhverv Assens

Sportigan Klub&Erhverv Assens
Vores speciale er tryk på beklædning og tekstil. I vores showroom i Assens Erhvervspark påtrykker vi logoer, navne og tekst på alle typer tekstiler. Det kan være et navn eller en sjov tekst på én t-shirt, eller firmalogoer på beklædning til din virksomhed eller forening. Kontakt os med din opgave og vi løser din opgave. Du er også velkommen til, efter aftale, at besøge vores showroom - så finder vi en løsning på dit behov.

Klik her

Foto: Fruens Hus

Fruens Hus
Vi holder åbent som normalt hele ugen, og er klar til at vise dig forårets nyheder. Har du ikke mulighed for at besøge os i butikken, så tilbyder vi gratis levering helt til din hoveddør og selvfølgelig gratis retur, fra vores webshop, www.fruenshus.dk. Husk også at følge os på FaceBook og Instagram. Vi glæder os til at se dig.

Klik her

Foto: Guldsmed Fru Larsen

Guldsmed Fru Larsen
Er en lille hyggelig butik, hvor vi sælger, reparerer og designer smykker.
Vi sælger også ure, og skifter batteri i dit ur mens du venter. Vi tager de nødvendige forholdsregler med sprit på disken og handsker ved batteri skift. På først sal har vi salg af chokolade, spiritus, vin og specialiteter. Vi har mulighed for at lave en gavekurv helt efter dit ønske.
Vi har åbnet mandag- fredag 10-17.30 og lørdag 10-13. Du kan også tjekke webshoppen www.guldsmedfrularsen.dk.
 

Klik her

Foto: Østerhaabs Auto

Østerhaabs Auto
Hos Østerhaabs Auto servicerer og reparerer vi alle bilmærker, også din nye bil. Vi holder åbent som normalt, og tager alle forholdsregler for din og vores sikkerhed i denne tid.Inden din bil afleveres, har vi afsprittet rat, gearknop, dørhåndtag, håndbremse samt din nøgle. Du har også mulighed for at aflevere nøglen i vores nøgleboks.

 

Klik her

Foto: Optik Rahr

Forkæl dig selv hos Optik Rahr
Du kan selvfølgelig stadigt købe nye briller (dog foretager vi ikke synsprøver af hensyn til Covid-19 smittefaren). Til gengæld giver vi styrkegaranti, så når vi kommer ud på den anden side af Covid-19, laver vi en udvidet synsprøve på dig og ombytter glassene uden beregning. Vi kan kun have begrænset antal kunder i butikken ad gangen derfor: Bestil gerne en tid på tlf. 64713200 eller send en mail til optik@rahr.eu. Vi har begrænset åbningstiden til : mandag, onsdag og fredag fra kl 11.00 til 14.00. Følg med på vores webside og FaceBook. Vi glæder os til at se dig.

 

Klik her

Foto: Tøj Eksperten

TØJeksperten Assens

Fra idag onsdag d. 22/4 2020 har vi atter åbent mandag - torsdag  kl. 10.00 - 17.30, fredag kl. 10.00 - 18.00 og lørdag kl. 9.00 - 13.00. Vi glæder os til at se jer og tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. 

Shop, når det passer dig ! Book gerne en personlig shopper hos os udenfor vores normale åbningstid. Vi står klar til at hjælpe dig - kontakt os på tlf: 72 34 90 48, TØJeksperten, Østergade 33, 5610 Assens