Gå til indhold
©  Foto:

Bed & Breakfast Bavnely Aarup

Her i huset har vi en lille venlig hund og i haven er der høns samt en del Koi karper i vores sø. 

Huset er beliggende ved ”foden” af Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj. Her er der mulighed for mange dejlige traveture i skoven og i august måned vises der Friluftsspil på Frøbjerg Bavnehøj.

Gæster har mulighed for at benytte sig af haven og den overdækkede terrasse hvor der også forefindes grill som må anvendes og der er mulighed for at tænde bål.

Cykelture i det kuperede og meget smukke nærområde er der også rig mulighed for. I Tommerup ca. 5 km herfra kan der lejes skinnecykler. I Tommerup forefindes også Fitness center og svømmehal. Der er ca. 25 km. til stranden i Assens, hvor der også er meget andet at se. Desuden er der her togforbindelse med regionaltog til Odense, som tager ca. 10 minutter.

I nærheden ligger også Vissenbjerg terrarium samt Danmarks Fugle Zoo.
Her i huset har vi en lille venlig hund og i haven er der høns samt en del Koi karper i vores sø. Gæster har mulighed for at benytte sig af haven og den overdækkede terrasse hvor der også forefindes grill som må anvendes og der er mulighed for at tænde bål.

Det er muligt at tilberede kaffe og te og få en hylde i køleskab, så man kan smøre sig en mad. Evt. brug af køkken kan aftales.

Har du gæster og f.eks. har for lidt soveplads, så er disse værelser en mulighed. Vi forventer at gæsterne udviser respekt for, at værelserne ligger i vores private hjem.

Morgenmaden serveres i vores egen spisestue og tidspunktet aftales med gæsterne.