Gå til indhold
©  Foto:

Billeskov

På herregården Billeskov har man mulighed for at holde sit møde, kursus og konference helt for sig selv i de smukkeste rammer, som stammer tilbage fra år 1577.

I weekenderne og på helligdage er godsets bygninger også til leje for alle andre arrangementer efter nærmere aftale så som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner hvor man kan benytte Vognporten som show-room og lignende. Husk man lejer kun omgivelserne / bygningerne hvor man disponerer over Hovedhusets stueetage med Riddersal og Godskøkken samt Jagtstuen og Pejsestuen i seperat bygning med plads til 30-40 personer og Vognporten med op til 60-70 personer.

Overnatning - Komfort & Elegance
Værelserne på Billeskov er indrettet med et interiør og finish i skandinavisk stil og høj kvalitet Billeskov råder over 9 dobbeltværelser med bad, tv og moderne møbler. 20 enkeltværelser med eget bad og 3/4 seng.

I 2019 har Billeskov opført 3 shelters ( med 4-5 personer i hver) samt grillhytte til brug for vore kursister og cykelgrupper min 10 personer.
Ikke offentlig adgang, men bookes via Billeskovs kontaktmails. Vi har nu aflåst rum til cykelturistgrupper samt nogle få reservecykler fra Pro-shop..

Billeskov ligger centralt i Danmark kun 10 km udenfor Assens ved hovedvej 313 som støder til motorvejen E20 ved Nr. Åby (afkørsel 57). 

Del dine oplevelser: