Gå til indhold
©  Foto:

Ferielejlighed på Agermosegård

Gården ligger i udkanten af Barløse og fra terrassen har du udsigt til søen, kirken, juletræsplantagen samt de fynske bakker og dyrkede marker.

Agermosegaard er en gammel sognegård fra 1875. Afsides gården ligger i dag et lille feriehus, hvor feriegæster kan nyde opholdet i ro og fred. Feriehuset har plads til fire overnattende gæster og er indrettet med et køkken, der er et godt alternativ til et traditionelt bed and breakfast. 

Feriehuset har plads til 4 overnattende gæster og har en samlet størrelse på 66m². Det er indrettet med to soveværelser, et badeværelse, et køkkenalrum. Køkkenet har alle de fornødne redskaber til at tilberede et måltid til 6 personer. Feriehuset er indrettet med en barnestol og en tremmeseng til mindre børn. For store og små børn har vi gynger og en sandkasse, hvor de trygt kan lege. Feriehuset har fiberbredbånd (100/100 mbit.).

Den fynske kyst og strand ligger kun 5 km. fra gården og her mødes adskillige feriegæster om sommeren for at få sig en dukkert. Vores lokale købmand ligger i den nærmeste by Sandager, som ligger blot 4 km fra gården. Assens by ligger små 8 km. fra gården, hvor du vil have gode muligheder for at fiske, finde diverse forretninger og finde et bredt udvalg af spisesteder. Den lokale golfbane ligger i gåafstand fra gården, Middelfart 25 km. og Odense 30 km fra gården.

Priser
Daglig leje 499,- kr.
Ugentlig leje 3200,- kr.
Længerevarende leje efter aftale
Med i lejen følger rent sengelinned, rene håndklæder og rengøring af feriehuset efter afrejse.

Ankomst: efter kl. 16.00
Afrejse: inden kl. 11.00
Hvis du har spørgsmål angående Agermosegaard, Assens eller Fyn, er du altid velkommende til at kontakte os på gården eller på vores hjemmeside agermosegaard.dk.