Gæstgiveriet på GlamsBjergHus

Besøg den flotte restaurant, Gæstgiveriet på GlamsBjergHus.
Gastronomisk mad med et glimt i øjet.
I Gæstgiveriet får du en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden.

I vores restaurant, Gæstgiveriet, vil du få en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden. Torsdag er vores à la carte aften. Menukortet byder på oplevelser for hele familien, hvor børnene er meget velkomne og rammerne er lagt til hyggelige timer. Fredag og lørdag holder vi Gastronomisk Aften. Kl. 18.30 byder vi jer velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med syv serveringer, velkomstbobler og vin ad libitum.

Se åbningstiderne på vores hjemmeside www.glamsbjerghus.dk”

Kommer du på cykel ? Du kan parkere din cykel i vores aflåste cykelområde gennem facadens grå port. Det er muligt at parkere din cykel under gode forhold og cyklister kan få spulet vaske deres cykler udenfor. Der er elevator med plads til cykler, så cyklen også kan “overnatte” i lejligheden.
Der er tre gode golfbaner i nærheden af GlamsBjergHus. Bikepark i Glamsbjerg og 2 mountainbikespor inden for 10 km i henholdsvis Assens og Hårby. Se mere om mountainbikeruter her. Derudover er der mange vandreruter, ikke langt til stranden, flere museer og gallerier indenfor en radius af 20 km.