Gå til indhold
©  Foto:

Lystfiskerlodge

Et nyt og unikt sted i Danmark, hvor du kan indånde den autentiske lystfiskeratmosfære.

Midlertidig lukket

Lystfiskerlodgen er det perfekte sted til lystfiskere med nogle af de bedste havørredfiskepladser lige udenfor døren. 

Vi tilbyder værelser med eget badeværelse og specifikke faciliteter som: fiskegrej, udlejning af kajak og flydering, en corner-shop med fiskegrej, et stort loungeområde med dvd'er og lystfiskerbøger, område til fluebinding hvor du kan sidde med dine venner om aftenen. Vi tilbyder også fiskeguide-service. 

Vi serverer mad for vores gæster i vores lille restaurantområde, hvor du også vil kunne nyde italienske specialiteter. Vores lodge er perfekt til møde med venner og fiskeklubber, både til den korte og den lange lystfiskerferie.

Vores lodge ligger kun 200 meter fra havet i smukke naturomgivelser, derfor er den perfekt om sommeren til familien og almindelige turister, som kan  nyde Helnæs' natur og smagen af vores unikke italienske specialiteter, som vi får sendt direkte fra italienske gårdbutikker. Kom forbi og hold en dejlig ferie eller kom indenfor efter en fiske- eller vandretur for at få en smagsprøve på vores specialiteter og nyd et glas vin!

Under dit ophold kan du spise på lodgen: vi byder vores gæster og forbipasserende muligheden for at smage de udvalgte italienske produkter, som f.eks. et glas frisk vin fra Emilia, balsamico (vineddike), parmesanost m.m., og for de, som ønsker en hurtig snack, foreslår vi en platte med Parma skinke og salumi med tigelle (hvis du undrer dig over, hvad disse ”tigelle”, som spises med disse goder fra Italien er....besøg os og find ud af det medens du nyder et glas vin!).

Se priser og  åbningstider her

Del dine oplevelser: