Øbjerggaard Bed and Breakfast

Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Gudøgyden 12

5631 Ebberup

Kontakt

E-mail:info@oebjerggaard.dk

Telefon:64742292

Øbjerggaard: har en fantastisk beliggenhed. Her kan afholdes selskaber som fx. brylluper, fødselsdage eller lign. I de renoverede avlslænger, er der plads til ialt 90 pers. Avlslængerne, som nu er selskabslokaler er smagfuldt indrettet og udstyret med inventar til hele festen.

Overnatning
Helt nyt er det, at der er indrettet værelser, hvor der er mulighed for overnatning i forbindelse med festen eller du kan leje et værelse og holde ferie i dette naturskønne område. Øbjerggaard er en del af B&B Ole Lukøje kvalitetssikring - og som noget nyt kan du også på cykel være på den sikre side, da vi er blevet optaget i Bed & Bike konceptet, som er en kvalitetssikring for cyklister - læs mere her og bike friend ordningen - læs her, der hjælper dig hvis du har brug for en cykelpumpe, cykelkort eller lignende.

Bed and Breakfast overnatning: 250 kr. pr. person.

Pris for overnatning incl. halvpension:
Overnatning incl. halvpension: 485,00 kr.
Halvpension indeholder morgenmad og 2 retters menu 

Bike Friend Certificeret

 

Øbjerggaard blev bygget i 1853, og for den tid var det en anselig bedrift med mindre husmandsteder lagt ind under sig. Bonden var en højtagtet mand i det lille samfund, og på gården var der flere karle, og i stuehuset tjenestefolk. Familien, der drev landbruget var bosiddende på Øbjerggaard i mange generationer - en slægt nåede helt op på 11 generationer, inden man måtte mageskifte på grund af barnløshed.

Øbjerggaard ligger naturskønt med udsigt ud over Helnæsbugten, og når gæsterne modtages på den sydvendte terrasse, er der frit udsyn til Lillebælt og Jylland.

Omgivelserne på Øbjerggaard egner sig godt til børn, da her er dyr og masser af plads at lege på.

På Øbjerggaard tilbydes der også hestevognskørsel, da familien på Øbjerggaard har egne heste, som bruges til dette.

 

Adresse

Gudøgyden 12

5631 Ebberup

Facilities

Morgenmad inkluderet i prisen

Ole Lukøje

Eget bad

Bed+Bike

Terrasse

Egen indgang

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Havudsigt

Havemøbler

Updated by:
Udvikling Assens - VisitAssens