Visens Skib

Foto: Visens Skib
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Næsvej 29

5610 Assens

Kontakt

E-mail:amba@assens-marina.dk

Telefon:64713580

Mobil:21691567

Oplev Visens Skib og nyd skipperlabskovs

Den 17. juli 2018 besøger Visens Skib Assens Marina. Nyd Skipperlabskovs på marinatorvet inden koncerten.

Kl. 18.30 serveres der skipperlabskovs med syltede rødbeder på marinatorvet, herefter holder Visens Skib koncert kl. 20.00 - 21.00.

Gratis Visekoncert på Assens Marina - hvis båden kan nå frem og vejret tillader det.

Medbring gerne noget at sidde på, - tæpper hvis det er koldt og paraply hvis det regner.

 

Hvad er Visens Skib ?
Besætningen på Visens Skib sejler derfor hver dag under sommerturnéen til en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser som en protestaktion mod mediernes mangel på kulturpolitisk ansvar for den gode dansksprogede sangpoesi og de optrædende indgår hæmningsløst i svingende modspil og samspil med hinanden og ikke mindst med publikum.
 
Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft alias Visens Skib,
har taget initiativ til den sejlende viseturné, som er det morsomst tænkelige og samtidig mest overbevisende kulturpolitiske fremstød for god dansksproget sangpoesi. Båden stilles gratis til rådighed af Niels og ingen af de vekslende dygtige amatører, semiprofessionelle eller professionelle solister ombord profiterer af koncerterne. 
 
Visens Skib er både en forening og det patenterede varemærke for et underholdende kulturpolitisk fremstød i form af en sommerturné med gratis koncerter af høj kvalitet, som foregår på forskellige havne i de indre danske farvande. Visens Skibs koncerter har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat.
 
God sangpoesi på dansk; folkelige tekster med kraft og indhold i, der fremføres med engagement og holdning, forsvinder mere
og mere fra kulturevents og fra mediernes programflader til fordel for indholdsløs masseproduceret engelsksproget pop og rock. Hermed forsvinder incitamentet for de mere talentfulde sangskrivere til at bruge vores eget sprog - og det er nu en gang mest autentisk at udtrykke sig på det sprog, man tænker og drømmer på.
 
Med venlig hilsen
Søfartsstyrelsen


 

 

 

 
 

 

 

Adresse

Næsvej 29

5610 Assens

Facilities

Anden begivenhed

Sidst opdateret af
Udvikling Assens - VisitAssens