Smagen af Vestfyn

Smagsoplevelser

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gælder naturligvis også på ferien, hvor de fleste af os forkæler os selv og hinanden med lidt ekstra godt. Vi har selvfølgelig cafeer og restauranter for enhver smag og pengepung. Og hvis du selv laver mad, kan vi på det varmeste anbefale de lokale fødevarer af høj kvalitet, du finder rundt om i de mange gårdbutikker i området. Det er ikke for ingenting, at Fyn kaldes for Danmarks have. 

Og så har vi lokale virksomheder, der producerer netop de produkter, der sætter særlig smag på livet. Prøv slagteren i Assens’ nænsomt krydrede og koldrøgede Fyensland Skinke. Vi har også vin fra Agger, Langedil og Vestergaard, øl og sodavand fra Bryggeriet Vestfyn og Frejdahl og – ikke mindst – den vidunderlige økologiske chokolade fra Summerbird.
På turistkontoret i Assens kan du hente foldere med forskellige kulinariske ruteforslag.

Velbekomme

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gælder naturligvis også på ferien, hvor de fleste af os forkæler os selv og hinanden og nyder livet lidt ekstra.

Gårdbutikker Assens

Gårdbutikker

Du finder mange unikke gårdbutikker i området. Lokale virksomheder, der fremstiller gode produkter som sætter smag på livet.

Landedil Vin

Vingårde og ølproduktion på Vestfyn

På Vestfyn produceres også vin fra Agger, Langedil og Vestergaard samt øl og sodavand fra Bryggeriet Vestfyn og Frejdal.