z64clrdattc90axlr1s93swhv1yuhu Livet - hvor svært ka’ det være? - en komedie fortalt bagfra | Visitassens

Livet - hvor svært ka’ det være? - en komedie fortalt bagfra

Onsdag d. 23. januar kl. 20 i Arena Assens

Livet – hvor svært ka’ det være? er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex, fra de dør til deres allerførste møde i barndommen.

Vi begynder altså med døden, så er det triste ligesom overstået. Så følger vi en række genkendelige livskapitler - fra senilitet med åbent tishul, over ældregymnastik og modenhed til midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. De grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab, sværget med blod, for selvfølgelig at slutte med begyndelsen.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne og velkendte herrer fra både teater, film og revy, vel især Cirkusrevyen. Det samme gælder for forfatterduoen Vase og Fuglsang.

Instruktør:
Vase og Fuglsang

Medvirkende:
Niels Ellegaard og
Henrik Lykkegaard

Scenograf og kostumier: Kirsten Brink 

Forfattere:
Vase og Fuglsang,
Ellegaard og Lykkegaard

Producent:

Folketeatret

Booking

Livet - hvor svært ka’ det være? - en komedie fortalt bagfra

Antal 275,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Vestfyns Teater

Teater for børn, unge og voksne i hele Assens Kommune.
Vestfyns Teater, Tlf.: 2145 5272, mail@vestfynsteater.dk