Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers

Tirsdag d. 9. april kl. 20 i Arena Assens

Peter Fristrups teaterstykke Svend, Knud og Valdemar fra 1887 vækker minder hos mange. Åbenbart også hos Figaros, der nu har valgt at kaste sig over stykket på deres helt egen musikalske og dramatiske måde. Og så - ikke at forglemme - får den selvfølgelig fuld ”Figaros-skrue”, hvad angår komikken.

Svend, Knud og Valdemar er et historisk og romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange, og i denne opsætning tilføres en række ekstra sangnumre fra både operaer, operetter og musicals.

Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede. Alt går galt, blandt andet på grund af de slet skjulte intriger mellem skuespillerne. Og de er der alle sammen, i hvert fald er alle roller besat - den fromme, fulde bisp, suffløren, der forsøger at holde sammen på det hele, teaterdirektøren og hans talentløse kone og selvfølgelig Svend, Knud og Valdemar. Som en ekstra bonus og i kraft af lidt teknisk snilde svæver Knud Lavards ånd over vandene i skikkelse af revyskuespil-leren Rasmus Krogsgaard.

Instruktør: 

De medvirkende
Medvirkende:
Lisbeth Kjærulff,
Kristian Jensen,
Hans Dueholm og som sædvanlig The OneBigMan Symphony Orchestra
alias Allan Dahl Hansen
Kostumier:
Nathalie Meldgaard

Producent:
Figaros og Den Ny Opera

Booking

Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers

Antal 275,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Vestfyns Teater

Teater for børn, unge og voksne i hele Assens Kommune.
Vestfyns Teater, Tlf.: 2145 5272, mail@vestfynsteater.dk