z64clrdattc90axlr1s93swhv1yuhu A Rush of Coldplay | Visitassens

A Rush of Coldplay

A Rush of Coldplay

Dato: Lørdag d. 19. januar 2019 kl. 20

Coldplay Tribute. 

A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte britiske rockband Coldplay, som har gjort hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise mm til allemandseje.

Det danske tribute-band, A Rush of Coldplay er bevidste om at det kræver benhårdt arbejde og dygtige musikere for at komme så tæt på det originale – både visuelt og lydmæssigt – så det kan tilfredsstille selv de mest handcore Coldplay fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter opgaven.

De spiller de bedste sange fra alle Coldplays albums og fokuserer på de allerstørste hits men hiver også ofte nogle mindre kendte sange frem fra Coldplays bagkatalog.

Så er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush Of Coldplay. 

De ligner dem og de leverer til fulde. 

Bandet består af: Thomas Sørensen: Vokal/Piano/Guitar, Steffen Smith: Guitar/Kor, Joel Andersen: Bas/Kor, Jeppe Schaumburg: Trommer

 

 

Booking

A Rush of Coldplay

Antal 175,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her