z64clrdattc90axlr1s93swhv1yuhu Sonja Hald | Visitassens

Sonja Hald

Sonja Hald
Dato: Fredag d. 1. februar 2019 kl. 20

Pris: 140 kr. 
Medlemmer af Råstof: 115 kr.


Drilsk, livskraftig, dansk indierock – vindskæve, finurlige tekster – bugnende med ordspil og referencer til både C.V.Jørgensen og Eik Skaløe. 

I august 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen og var efterfølgende på turnè.
Du har måske set dem på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen.

Sonja Hald består af en gruppe musikere fra det danske midtland, som er blevet en stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod. 

Musikkens tilblivelse sker ud fra gruppens dogme om ”mindst mulig afstand mellem tanke og handling”. Således blev debutalbummet ”Vækstplanen” til på sammenlagt 12 dage. - Det næste album ”Klæk” udkom i 2017.

Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. - Jonas Dahls forsøg med det danske sprog, inspirerede ham til at tage tilbage til DK og direkte i studiet. Her mødte han de musikere som sammen med ham selv endte med at blive til gruppen Sonja Hald: 
Jonas Dahl: Sang, Simon Bekker: Guitar, Ole Holmgaard: Banjo og Keys, Søren Madsen: Trommer, Jakob Retz Johansen: Bas 

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter. 

Dette er en RåstofKoncert
Der er 3 RåstofKoncerter i foråret 19, denne sælges i pakke.
Pakkepris 345 kr.
For medlemmer 270 kr.

Booking

Sonja Hald

Antal 140,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her