z64clrdattc90axlr1s93swhv1yuhu INDRA | Visitassens

INDRA

INDRA
Dato: Fredag d. 15. februar 2019 kl. 20

Pris: 140 kr. 
Medlemmer af Råstof: 115 kr.

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana-jazz stemmer, vi har haft i Danmark. Hun er blevet sammenlignet med bl.a. Ella Fitzgerald.

Historien om INDRA begyndte i 2006, da den danske saxofonist Benjamin Trærup på en tur til USA mødte den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore - og de har siden dannet par både musikalsk og privat. 


Musikalsk set er der stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots. 


INDRA har fundet ind til en lyd og et samspil der er ganske unik. Saxofonist Benjamin Trærup, bassist Thomas Sejthen og trommeslager Knut Finsrud er alle store musikalske kapaciteter på deres instrumenter, og koncerten er en oplevelse i international topklasse.


Med 4 albums i bagagen, hvoraf det nyeste hedder “Carry My Heart" - som var nomineret til en DMA Jazz 2018 - drager INDRA og bandet rundt i DK i vinteren og foråret 2019.


Repertoiret indeholder både egne sange og nye personlige fortolkninger af bl.a David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington, inkl. sange fra det nyeste album “Carry My Heart".


 Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter. 


Dette er en RåstofKoncert
Der er 3 RåstofKoncerter i foråret 19, denne sælges i pakke.
Pakkepris 345 kr.
For medlemmer 270 kr.

 

Booking

INDRA

Antal 140,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her