Lunau & Sund

Lunau & Sund
Dato: Lørdag d. 2. marts 2019 kl. 20

Pris: 160 kr. 
Medlemmer af Råstof: 135 kr.

Lunau&Sund står på skuldrene af den nordiske vise- og sangskrivningstradition, dog kraftigt inspireret af Americana og folk. Man kan kalde genren Nordicana. 

Lunau&Sunds klangunivers er gennemsyret af en eftertænksom nordisk melankoli, som understøttes af deres fine, dansksprogede tekster, der på poetisk vis bevæger sig igennem eksistentielle emner, naturen og samfundet med en velreflekteret og smittende ro. 

Trine Lunau synger og spiller harmonika, Peter Sund spiller guitar og synger. De to har spillet og skrevet musik sammen i mere end 17 år og sammenspillet og indfølingen med hinanden er i særklasse. 

Koncerterne er bygget op med sang og akustisk guitar i centrum og musikken bliver suppleret af nærværende fortællinger og anekdoter fra duoens liv og de historier som teksterne tager afsæt i. 

Igennem årene har Lunau&Sund haft forskellige band sammensætninger. De har udsendt deres femte album ”Landet Brænder” i 2018. I forbindelse med denne udgivelse har de samlet en stjernebesætning af musikere omkring sig der elegant bakker dem op. 

Det er Bo Gryholt på bas (tidl. Kim Larsen), Peter Dombernowsky på trommer (Michael Falch, m.f.) og Palle Hjort på orgel og keyboards.

Musikerne er med på udvalgte koncerter – dette gælder netop også for denne koncert på Industrien.

Booking

Lunau & Sund

Antal 160,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her