Songs for Iris

Songs for Iris
Dato: Lørdag d. 30. marts 2019 kl. 20

Pris: 175 kr. 
Medlemmer af Råstof: 150 kr.

Songs for Iris er en københavnsk kvintet som bevæger sig indenfor folk/pop/americana-genren. På trods af deres nordiske sound kunne man ligeså vel placere dem i enten Irland eller Skotland.

Det, der definerer orkesteret, er de eksperimenterende vokalarrangementer imellem Heidi Mattsson, Jakob Ambeck Vase og Mads Nyland. Sangernes forenede klang kan noget helt specielt, og akkompagneres smukt af to akustiske guitarer, violin (Gertrud Joyce Borchsenius), bas (Torben W. Pedersen) og cajon. 

For publikum venter en stor musikalsk og lyrisk oplevelse. De originale sange byder på tanker omkring livet og kærligheden, som fortælles i både melankolske som letsindige stemninger. Bandet kommer helt ud over scenekanten, og venskabet imellem medlemmerne skinner igennem i form af humørfyldte anekdoter og til tider drillende provokationer. 

Hvem er Iris? Iris var Heidi Mattssons bedstemor.

Det er et glædeligt gensyn med Songs for Iris da bandet spillede på Industrien i foråret 2015  som RåstofKoncert.

Booking

Songs for Iris

Antal 175,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her