Jesper Lundgaard - akustisk

Jesper Lundgaard - akustisk
Dato: Fredag d. 5. april 2019 kl. 20

Pris: 200 kr. 
Medlemmer af Råstof: 175 kr.

Det er Jesper Lundgaard helt tæt på og første gang i denne akustiske udgave. 

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere; Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene og i kirkerne.

Jesper har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits fra hans tid som ung mand i 80érne og 90érne.

I 1994 udgav Jesper hans første og eneste album med egne kompositioner. Sange fra dette album er blevet nyfortolket til denne tour, hvor de krydres med helt nye kompositioner fra egen hånd og de største pop/rock ballader og hits fra hans ungdom. 

På scenen akkompagneres Jesper Lundgaard af en akustisk trio, bestående af anerkendte og professionelle musikere der får denne intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre. 
Mange af numrene har en personlig historie og disse vil Jesper dele med publikum, så der er lagt op til en både underholdende og musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. 

Musikere: Jakob ”Jønne” Nielsen: guitar og kor, Stephen Nørrelykke: piano & kor, Jesper Berg: trommer & kor.

På Industrien opleves denne fantastiske sanger helt tæt på.

 

Booking

Jesper Lundgaard - akustisk

Antal 200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her