Sko/Torp Trio

Sko/Torp Trio
Dato: Fredag d. 12. april 2019 kl. 20

Pris: 270 kr. 
Medlemmer af Råstof: 220 kr.

Det populære band fejrer 30 års jubilæum på den kommende turné, som byder på masser af nyt… og naturligvis det bedste af det gamle.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkommer i November 2018 på albummet #skotorp7, som er det første album siden Afterhours fra 2016.

Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting i 1990 med albummet On A Long Lonely Night, der satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt. På den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger af andres sange fra deltagelse i efterårets Toppen Af Poppen.

På turnèen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen Morten Woods, som i øvrigt kan fejre sit 20 års jubilæum med Søren Sko. Med andre ord er der nok at fejre for Sko/Torp, som føler, at de har lagt i ovnen til noget stort og særligt i 2019.

PS: Dette er sæsonens medlemskoncert. Der betyder medlemmer af Råstof får 50 kr. i rabat.

 

Booking

Sko/Torp Trio

Antal 270,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her