Passengers Only

Passengers Only
Dato: Lørdag d. 27. april 2019 kl. 20

Pris: 140 kr. 
Medlemmer af Råstof: 115 kr.

Ny, spændende Verdens Musik – Funky vibes – Reggazz

Passengers Only er et Odense-band fyldt med passion, drive og entusiasme. 

Det 7 mand store band består af musikere med forskellige nationaliteter og aldre, hvilket har givet deres musik en helt speciel lyd. Deres musik er derfor også et mix af forskellige genrer: Afro, Reggae, Jazz-Funk, Soul, Rap, Blues & Ska.

Det er svært at kategorisere deres musik som værende en speciel genre. Derfor betegner de det som ny-inspireret-verdens-musik udsprunget af reggae med spændende elementer fra jazz. De kalder derfor deres musik for ”Reggazz”.

Med verden som inspiration, komponerer de al deres musik selv. Denne inspirationskilde er sammen med deres personligheder, forskellige musikalske baggrunde samt deres håb og tro på en bedre fremtid – præcis det, som er hele grundstenen bag deres unikke kompositioner.

Bandet består af: Trommer: Søren Kannegaard, Bas: Larle Damsgård Pedersen, Vokals &  Keyboards: Karlos Armes, Percussion: Bobby A. Aboudou, Lead guitar: Hans Thygesen, Trompet: Kristoffer Erik Michaelsen, Vokal & Saxofon: Eddie Mochia.

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter. 


Dette er en RåstofKoncert
Der er 3 RåstofKoncerter i foråret 19, denne sælges i pakke.
Pakkepris 345 kr.
For medlemmer 270 kr.

Booking

Passengers Only

Antal 140,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Musik på Industrien

”Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som enearrangør, men foreningen samarbejder også med biografforeningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.
Kontakt
Musik på Industrien, Bredgade 73
5560 Aarup
Tlf.: 6474 7935
E-mail: aarupbib@assens.dk
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her