©  Foto:

Danmarks Fugle Zoo

Velkommen til Danmarks Fugle Zoo - Stedet hvor alt kan ske!

Danmarks Fugle Zoo med sine 6 ha. ægte fynsk natur, og 800 fugle fra hele verden, er dermed en af Skandinaviens største speciel zoos` med fugle og fjerkræ. På den 2 km. lange handikap venlige rundtur, vil der være mulighed for, at få sat sin viden om fugle på prøve, eller få slappet totalt af i den smukke idyl som fugle zoo råder over. Hele vejen rundt er der en god orienterende skiltning med mange nyttige informationer. I kiosken findes der en velkomst folder med tjekliste og kort over hele parken, så alle får mest muligt ud af besøget. Af fuglegrupper kan nævnes Papegøjer, Svømmefugle, Strudse, Fasaner, Ugler, Høns, og Påfugle.

I Baby Zoo kan alle se og opleve historien ”Fra æg til Kylling” eller måske finde den rigtige forklaring på ”Hvem kom først – Hønen eller Ægget”?

Rundt i hele parken er der indrettet mange små Oaser, så alle kan nyde den medbragte Picnic kurv i fred og ro, sammen med alle fuglene.

Legepladsen, som rundturen slutter med, er en lille udfordrende oase for mange børn. En sjov lang svævebane, og udfordrende kravle og ruche rør, samt et område med klappedyr som kaniner og geder. På den store aktivitetsplads vil der hele sæsonen igennem være forskellige arrangementer både fra scenen, men også på selve græsplænen. Husk vores motto ”Stedet hvor alt kan ske”.

Danmarks Fugle Zoo har også et lille Info Center med mange nostalgiske maskiner og værktøj fra livet på landet i gamle dage. Der kan også skaffes endnu flere oplevelser om alle andre seværdigheder i området lige omkring Fugle zoo. På første salen er der indrettet et stort konference lokale hvor der afholdes mange foredrag og orienterende møder med fugle som udgangspunkt. Det skal være helt klart, vi elsker at gøre det så godt som muligt for alle fugle i fangenskab. Konferencelokalet kan lejes af alle til møder eller et anderledes firmamøde.

Er man blevet træt, eller er det blevet sent, kan man leje en shelter at overnatte i ude på P. pladsen. Kommer man i en autocamper kan der ligeledes lejes en plads for natten.

Hunde må ikke medbringes i selve fugle zoo; men man kan benytte en af vore gratis hundebokse (hunde P)

Priser:
Børn under 3 år: Gratis
Voksne: 100 kr.