Lystfiskeri på Vestfyn

Vestfyn - et eldorado for lystfiskere

Lystfiskere betragter de vestfynske farvande som et eldorado for havørredfiskeri. Og med 85 km. kyststrækning er der steder nok at vælge mellem. Det gode fiskeri i vores område er ikke kommet af sig selv. Det er resultatet af mere end 20 års målrettet indsats - for fiskenes levevilkår og for en bedre vandkvalitet. De korte afstande gør det nemt og hurtigt at skifte mellem fiskepladserne ved kysten, når vejr og vind ændrer sig. Og naturligvis er der også søer med put and take.

På Helnæs ligger Denmark Fishing And Outdoor Lodge – et ”fyrtårn” inden for lystfiskerturisme med unikke faciliteter, ekspertise og gæstfrihed. Stedet er i verdensklasse og et perfekt mix for lystfiskere, som ikke findes noget andet sted i Danmark.

Fiskepladser

Fantastiske fiskepladser for lystfiskeren, der interesser sig for havørredfiskeri.... Se alle fiskepladser her. Se vores havørredfilm - HEAVEN ON HELNÆS.

Certificerede overnatningssteder på Vestfyn

Der er mange overnatningsmuligheder med gode lystfiskerfaciliteter for enhver smag og pengepung. Certificerede Havørred Fyn overnatningssteder på Vestfyn..

Fisketur med M/S Linda

Fisketur med M/S Linda 5 timer

Vi sejler ud fra Assens havn i fiskekutteren M/S Linda.  Glæd dig til havsejlads og lystfiskeri i godt selskab.

CC Bådservice

CC Bådservice

Lej en jolle med adgang til fiskeri og skøn natur. Jolleudlejning til lystfiskere, familier med plads til 5 personer. Skøn natur set fra havet, danmarks bedste fiske vand.

Guide service seatrout.dk

Med en guide kommer du ud til de fiskepladser, der er de allerbedste på dagen. Hjælp dig selv og øg dine fangstchancer - book en guide. 

Denmark Fishing Outdoor Lodge

På Helnæs ligger Denmark Fishing And Outdoor Lodge – et ”fyrtårn” inden for lystfiskerturisme. Stedet er i verdensklasse og et perfekt sted for lystfiskere, som ikke findes noget andet sted i Danmark.

Helnæs Bugt Guide

Helnæs Bugt Guide

Helnæs Bugt – Havørred-guide er inspireret af Havørred Fyns guidebog ’117 fine fynske fiskepladser’. I guiden findes bl.a. beskrivelser af hver enkelt fiskeplads.......

Lillebælt guide

Lillebælt Guide

Lillebælt – Havørred-guide er inspireret af Havørred Fyns guidebog ’117 fine fynske fiskepladser’. I guiden findes bl.a. beskrivelser af hver enkelt fiskeplads og et kort.

Vejrudsigten på Fyn

De korte afstande gør det nemt at skifte mellem fiskepladserne når vejret ændre sig.

Havørredfilm - Heaven on Helnæs

Assens er den første kommune på Fyn, der har lavet deres egen film om havørredsfiskeri. Filmen er en del af Assens 'særlige indsats for lystfiskeri ved Helnæsbugten. 

fisketegn

Køb af fisketegn

Køb dit fisketegn på www.fiskete... - så kan du straks tage ud at fiske.

seatrout.dk - havørred fiskeri på Sydvestfyn

Havørred Fyn

Læs mere om lystfiskeri på Fyn på Havørred Fyns hjemmeside seatrout.dk. Havørred Fyn er Fyn, Ærø og Langeland – og næsten 90 andre små øer – som tilsammen byder på mere end 1100 km. kystlinje.

Havørred Fyn Magasinet 2017

Havørred Fyns årlige fiskemagasin fyldt med artikler om havørred-taktik, fiskestrategi, viden om havørreden og dens liv, historier og ideer...