Gå på opdagelse og kombiner fangstsucceser med flotte naturoplevelser

Vestfyn - et eldorado for lystfiskere

Det gode fiskeri i vores område er ikke kommet af sig selv. Det er resultatet af mere end 20 års målrettet indsats - for fiskenes levevilkår og for en bedre vandkvalitet. De korte afstande gør det let og hurtigt at skifte mellem fiskepladserne ved kysten, når vejret ændrer sig. Og naturligvis er der også søer med put and take.

Assens Kommune har udgivet en ”Helnæs Bugt - Havørred Guiden” –  med masser af information og henvisninger - hent bogen på turistkontoret i Assens eller læs den her.

Fiskepladser

Fantastiske fiskepladser for lystfiskeren, der interesser sig for havørredfiskeri.... Se alle fiskepladser her. Se vores havørredfilm - HEAVEN ON HELNÆS.

Certificerede overnatningssteder på Vestfyn

Der er mange overnatningsmuligheder med gode lystfiskerfaciliteter for enhver smag og pengepung. Certificerede Havørred Fyn overnatningssteder.

Guide service seatrout.dk

Med en guide kommer du ud til de fiskepladser, der er de allerbedste på dagen. Hjælp dig selv og øg dine fangstchancer - book en guide. 

Denmark Fishing Outdoor Lodge

På Helnæs ligger Denmark Fishing And Outdoor Lodge – et ”fyrtårn” inden for lystfiskerturisme. Stedet er i verdensklasse og et perfekt sted for lystfiskere, som ikke findes noget andet sted i Danmark.

fisketegn

Køb af fisketegn

Køb dit fisketegn på www.fiskete... - så kan du straks tage ud at fiske.

seatrout.dk - havørred fiskeri på Sydvestfyn

Havørred Fyn

Læs mere om lystfiskeri på Fyn på Havørred Fyns hjemmeside seatrout.dk

Havørred Fyn Magasinet 2017

Bestil Havørred Fyn Magasinet 2016.