Sydvestfyn - Naturoplevelser

Fyn, også kaldet Danmarks have, har mange naturskønne områder at byde på, hvad enten de er menneskeskabte eller smukke fra naturens hånd - og her er Sydvestfyn ingen undtagelse.

Det er bestemt også et besøg værd, at tage en tur til Helnæs, hvor man bliver mødt af et imponerende landskab. Som det første møder man Bobakkerne, der om sommeren er et farverigt blomsterdække og her er også et godt udsyn i alle retninger. Der er mulighed for vandreture på de afgræssede arealer.
Længere mod syd møder man det vældige engområde Maden vest for Helnæs by.

Helt ud til Lillebælt ligger Helnæs fyr. Nord for Helnæs kommer man forbi Feddet, hvor der er en god badestrand. Sydvestfyn er i store dele af området dækket af skove mest bestående af løvskov med bøg, ask og eg. En tur i skoven kunne eventuelt gå til Krengerup skovene, 3 km. nord for Glamsbjerg, hvor der er afmærkede gå-ruter. I Gummerup findes en gammel landbohave. Haven byder på traditionel havekultur, men har også spændende ideer til omlægning og udformning af en gammel have.

Del denne side

jgjkghjogl

gngnnnnnng
mkddgfjg
ndnbgm
nmdsnbm
mnfdbgmm

Cykling

Map

Ferie med børn - oplevelser i naturen

Sjove oplevelser i naturen

Holder du ferie med børn i Danmark, må du ikke snyde dem for en tur ud i den danske natur, hvor der året rundt venter et hav af spændende oplevelser