Hosteria Emiliana

HOSTERIA EMILIANA er en lille restaurant, hvor I kan smage typiske retter fra Emilia Romagna… det er forunderligt at finde autentisk smag fra Emilia Romagna på Helnæs, et sted så langt væk og så anderledes, det er en lille smule magi, som vi har skabt. 

Restauranten har midlertidig lukket i sommeren 2018 - vender tilbage snarest med nyhed om genåbning.

I vores Hosteria har vi plads til ca. 25/30 personer og det vil glæde os at have jer som gæster til aftensmad, eller at kunne byde jer paa et glas vin mens I nyder en brunch baseret på de bedste ”salumi” fra Emilia Romagna.

Fra vores menu kan I vælge mellem få retter, men alt er  hjemmelavet og kun med de bedste produkter som vi selv får sendt hjem direkte fra små producenter i Italien, venner som vi kender gennem mange år.

Take-Away, mad ud af huset…

Hvad enten I er i sommerhus eller bor i omegnen kan I bestille jeres mad og nyde vores specialiteter … også ved strandkanten på Helnæs!

Catering og arrangementer…

Catering og arrangementer på bestilling – vi står til rådighed med catering til virksomheder, fødselsdage og andre events.

Information og bestilling: +45 93988083 - info@hosteriaemiliana.dk

Denmark Fishing Outdoor Lodge ApS – Helnæs Byvej 15, Ebberup 5631

Obs!

Hosteria Emiliana ligger på vores Lodge (www.denmarkfishinglodge.com), hvor vi har 12 sovepladser med private badeværelser. Her er det det er muligt at overnatte og holde ferie eller blot tage en weekendtur og opleve skønne Helnæs og samtidig nyde godt af vores køkken og gode vine.


Åbningstider se på vores hjemmeside her:

Del denne side

Opdateret af:

Udvikling Assens - VisitAssens lsc@udviklingassens.dk
 

Kontakt

Adresse

Helnæs Byvej 15
5631 Ebberup

Telefon

+45 93988083

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.0066851
Latitude : 55.1549232