©  Foto:

På Museum Vestfyn er der oplevelser for hele familien.

Tag hele familien med på Museum Vestfyn

Udstillingen WILLEMOES er lavet til børn og udfoldelse. I stueetagen kan man både se og røre. Her kan små og store f.eks. gå på opdagelse i skufferne og ”sejle afsted” når kursen er sat i kompasset i roret.

I Mennesket og havnen kan du gå på jagt efter koden til Peter Tolders skattekiste. Er du så dygtig, at du finder svarene i skattejagten, så skattekisten kan åbnes?

I ERNST kan I slå jer end i CAFÉ ERNST. Nyd en lille forfriskning mens I prøver et af de mange spil der findes i caféen. I kan også nyde roen i museumshaven – Frederik Ernsts Have. Det er gratis at besøge både museumshave og café.

I de fleste ferier inviterer vi til sjove og spændende aktiviteter med et historisk tvist. Aktiviteterne finder sted i tilknytning til vores udstillingssteder.

Der er toilet- og puslefaciliteter i alle vores udstillinger. Det er dog ikke muligt at få barnevogn med ind i udstillingerne. I museumshaven i ERNST kan barnevognen stå lige ved vinduerne ind til CAFÉ ERNST. Her kan du også få varmet en flaske eller finde en rolig krog, hvor du kan amme.

Se www.museumvestfyn.dk for aktuelle arrangementer.

Del dine oplevelser: