Kom til julemarked på Strøjer Samlingen. Den 28. og 29. november 2015, kl. 10.00 - 16.00.

Damsbo Gods et skønt slotshotel på Fyn

Få en fredelig start på den travle december, tag en tur med naturvejleder Christian Heller til det naturskønne Baagø.

Udstilling - Mennesket og Havnen

Denmark Fishing Outdoor Lodge

MANGE HYGGELIGE JULEOPLEVELSER - AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Damsbo Gods
Udstilling - Mennesket og Havnen
Denmark Fishing Outdoor Lodge

Hold ferie på Vestfyn - Naturen er smuk og varieret

Assens - Her finder I spændende oplevelser året rundt.
Lej en skinnecykel, og tag ud i det blå; besøg et af de unikke museer; udforsk landskabet til lands og vands; tag i teatret eller til koncert både ude og inde; eller sig hej til krybdyr, fugle og padder hos Terrariet Vissenbjerg og Danmarks Fugle Zoo.
Ja, mulighederne er mange, og der er flere endnu…

“Julen har bagt” er en musikalsk forestilling, hvor vi møder to søstre, der tjener som kokkepiger i køkkenet hos et herskab i 1940. De beretter om oprindelige juletraditioner og fortæller sjove historier og anekdoter krydret med et udvalg af dejlige, danske julesange. Læs mere her.

 

Kom til julemarked ved Skovpavillonen. Et hyggeligt sted med masser af historie. Læs mere her.

 

Oplev halvøen Helnæs med fantastisk natur samt det gamle fiskerleje Torø Huse og uberørt natur på halvøen Torø. Oplev også udsigten fra Frøbjerg Bavnehøj som Fyns Højeste punkt med sine 131 meter. Stederne er Ideelle turforslag til de aktive og naturglade gæster.

Bliv en oplevelse rigere på et af museerne eller samlingerne i Assens og på Vestfyn. Besøg bl.a. Ernsts Samling og hør den interessante historie om Frederik Ernst og hans samling af sølvtøj, porcelæn og antikviteter. 

Træt efter dagens mange oplevelser? Overnatningstilbuddene er mange og alsidige, lige fra hoteller til den primitive teltplads. Vælger du camping, er der pladser ved by, strand eller skov.

Opladningen til næste dags oplevelser kan starte i de smukke omgivelser ved Gl. Brydegaard Kursuscenter og hotel. Eller på Sinatur Hotel Gl. Avernæs, fynsk herregårdsidyl på vej til Helnæs. Se hele rækken af skønne hoteller.

Kulturhuset Tobaksgaarden omfatter næsten 3000 m2 og indeholder udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested mm.

Film: Nyd livet på Fyn

Play Video