Velkommen til Vestfyn

Vi synes, at vi har det hele på Vestfyn. Smukke børnevenlige strande, bakker, dybe skove, unikke attraktioner, hyggelige byer med stolte traditioner og masser af aktiviteter og kulturelle oplevelser. Her kan du både finde ro og tid til samvær og holde aktiv ferie til lands og til vands. Vestfyn og Assens ligger midt i Danmark. Du kan nå til det hele på et par timer, men du kan også bare blive her og nyde ferien.

Vi har oplevelser for alle – og her er så smukt.
Vi glæder os til at møde dig og din familie, for vi vil så gerne dele det hele med jer.
 

Den vestfynske natur har det hele. Det milde og det vilde. Havet og landet. Her er blåt og grønt, så langt øjet rækker. Og det hele er lettilgængeligt i et fint net af veje, vandre- og cykelstier både ved vandet og inde i land.

Med ca. 80 km. kyststrækning har naturen været særdeles gavmild på Vestfyn. Lystfiskere betragter de vestfynske farvande som et eldorado for havørredfiskeri. Se vores havørredfilm HEAVEN ON HELNÆS.

Play Video

Assens Turistguide 2016

Skiltede cykelruter med flotte udsigtspunkter, gode overnatningssteder og hyggelige fynboere gør Vestfyn til et fantastisk sted at feriere på jernhesten. 

Er du til dyr eller fugle, har vi en god idé. Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden... eller Danmarks smukkeste og mest idylliske fuglepark.

Bliv en oplevelse rigere på et af vores museer, opdag ny kunst eller mød de lokale ved vores hyggelige sommerarrangementer.

Prøv vores turforslag - der er noget for alle! Tag på udflugt i bilen eller nyd ruterne på cyklen.

Kulturhuset Tobaksgaarden omfatter næsten 3000 m2 og indeholder udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested mm.

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gælder naturligvis også på ferien, hvor de fleste af os forkæler os selv og hinanden og nyder livet lidt ekstra. Vi har cafeer og restauranter for enhver smag og pengepung.

Forkælelse på et dejligt hotel eller overnatning på vandrerhjem? Sommerhus, ferielejlighed eller campingplads? Bed & Breakfast midt i byen eller smukt i landlige omgivelser?

Bykernen i den gamle købstad Assens er usædvanligt velbevaret, og der er meget at opleve på en vandretur gennem byen.