Colourbox

Naturen tager pusten fra dig

Den vestfynske natur har det hele. Det milde og det vilde. Havet og landet. Her er blåt og grønt, så langt øjet rækker. Og det hele er lettilgængeligt i et fint net af veje, vandre- og cykelstier.

Play Video

Vestfyn - Et eldorado for lystfiskere

Lystfiskere betragter de vestfynske farvande som et eldorado for havørredfiskeri. Se vores havørredfilm HEAVEN ON HELNÆS.

Ferie på to hjul

Skiltede cykelruter med flotte udsigtspunkter, gode overnatningssteder og hyggelige fynboere gør Vestfyn til et fantastisk sted at feriere på jernhesten. 

Det er helt vildt - Er du til krybdyr eller fugle, har vi en god idé...

Er du til dyr eller fugle, har vi en god idé. Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden... eller Danmarks smukkeste og mest idylliske fuglepark.

Kultur for enhver smag

Bliv en oplevelse rigere på et af vores museer, opdag ny kunst eller mød de lokale ved vores hyggelige sommerarrangementer.

Kør selv

Prøv vores turforslag - der er noget for alle! Tag på udflugt i bilen eller nyd ruterne på cyklen.

Tobaksgaarden

Tobaksgaarden - Husk at tjekke koncertkalenderen.

Kulturhuset Tobaksgaarden omfatter næsten 3000 m2 og indeholder udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested mm.

Velbekomme

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gælder naturligvis også på ferien, hvor de fleste af os forkæler os selv og hinanden og nyder livet lidt ekstra.

Overnatningsmuligheder for enhver smag.....

Forkælelse på et dejligt hotel eller overnatning på vandrerhjem? Sommerhus, ferielejlighed eller campingplads? Bed & Breakfast midt i byen eller smukt i landlige omgivelser?

Denmarks Fishing And Outdoor Lodge

På Helnæs ligger Denmark Fishing And Outdoor Lodge - et "fyrtårn" inden for lystfiskerturisme med unikke faciliteter, ekspertise og gæstfrihed.