Den vestfynske natur har det hele. Det milde og det vilde. Havet og landet. Her er blåt og grønt, så langt øjet rækker. Og det hele er lettilgængeligt i et fint net af veje, vandre- og cykelstier både ved vandet og inde i land.

Med ca. 80 km. kyststrækning har naturen været særdeles gavmild på Vestfyn. Lystfiskere betragter de vestfynske farvande som et eldorado for havørredfiskeri. Se vores havørredfilm HEAVEN ON HELNÆS.

Play Video

Assens Turistguide 2016

Skiltede cykelruter med flotte udsigtspunkter, gode overnatningssteder og hyggelige fynboere gør Vestfyn til et fantastisk sted at feriere på jernhesten. 

Er du til dyr eller fugle, har vi en god idé. Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden... eller Danmarks smukkeste og mest idylliske fuglepark.

Bliv en oplevelse rigere på et af vores museer, opdag ny kunst eller mød de lokale ved vores hyggelige sommerarrangementer.

Prøv vores turforslag - der er noget for alle! Tag på udflugt i bilen eller nyd ruterne på cyklen.

Kulturhuset Tobaksgaarden omfatter næsten 3000 m2 og indeholder udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested mm.

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gælder naturligvis også på ferien, hvor de fleste af os forkæler os selv og hinanden og nyder livet lidt ekstra. Vi har cafeer og restauranter for enhver smag og pengepung.

Træt efter dagens mange oplevelser? Overnatningstilbuddene er mange og alsidige, lige fra hoteller til den primitive teltplads. Vælger du camping, er der pladser ved by, strand eller skov.

På Helnæs ligger Denmark Fishing And Outdoor Lodge - et "fyrtårn" inden for lystfiskerturisme med unikke faciliteter, ekspertise og gæstfrihed.

Forkælelse på et dejligt hotel midt i byen eller smukt i landlige omgivelser.