Gå til indhold
©  Foto:

Kafé Kamma

Kafé Kamma 

Følg @kafekamma på Facebook og Instagram, så går du ikke glip af noget..., heller ikke, når vi laver særlige aftenarrangementer.

Kafé Kamma springer denne sommer ud som pop-up café i Løgismose Skov - plantet midt i den herligste natur. Her kan du nyde skøn mad og virkelig god kaffe sammen med udsigten over Helnæs Bugt. Du får en ægte bid af Sydvestfyn, for vi har nøje udvalgt de lækreste lokale råvarer. Har du travet på Lillebæltstien i timer, eller er øm i måsen fra en lang cykeltur, så er Kafé Kamma stedet at tanke op. Er du til en dukkert, så husk badetøj.

Hos Kafé Kamma kan du blandt andet få et dejligt rustikt stykke smørrebrød eller en fabelagtig fynsk brunsvigersnurre. Vi har skønne kolde drikke og ikke mindst en virkelig, virkelig god kop kaffe. Alt sammen serveret med smil og en stærk forankring i lokale råvarer fra det store fynske spisekammer.

Glæd dig også til at opleve Lucky Sailor aka Mikkel Thomas, sejlende musiker. Denne sommer sejler han fra Sjælland til Løgismose Skov på pop-up caféen, Kafé Kamma. Mikkel debutterede med albummet "Ind under frakken" i 2006 og er netop udkommet med "Juggling".

Ud over det kommer der fantastisk is-smagnings-event med helt nye Icepops, der laver håndlavet økologisk is. Estate Coffee kommer forbi og deler ud af deres kæmpe viden om fabelagtig kaffe og Surdejsbrødet laver en særlig begivenhed med masser af lækkert brød.

Del dine oplevelser: