©  Foto:

Terrariet Vissenbjerg

Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden. Oplev nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold.

Terrariet er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper, insekter m.m.

Ved at kombinere ekspertviden inden for udstilling, formidling, avlsprojekter og gode oplevelser, fokuserer Terrariet på, at beskytte sjældne krybdyr- og paddearter samt deres habitater og ikke mindst inspirere besøgende til at gøre en forskel for naturen.

Om sommeren er der udover den store indendørs udstilling også mange spændende dyr i vores udendørs afdeling.

Den tungeste og den længste. Grøn anakonda og netpytonen slås om, hvem der er den sejeste kvælerslange på kloden. Og nu har de rig mulighed for, at vise deres store størrelser frem i en helt ny udstilling på Terrariet.

De to arter af kæmpeslanger er de ubestridte konger af kvælerslangerne. En netpyton kan nå en længde på helt op til 10 m. Den er også kendt for at have spist mennesker. Den grønne anakonda bliver en smule kortere, men kan til gengæld nå en kampvægt på helt op til 200 kg. Den kan også tage meget store byttedyr. Terrariets to dyr er henholdsvis 4 og 5 meter, så de kan blive større endnu. Men selv med den størrelse de har nu, kan de sagtens spise store byttedyr som f.eks. en hjort. Slangerne kan være meget farlige, hvis de får lov at vikle kroppen rundt om en person. De kan trykke med mange ton per kvadratmeter. Det knuser kroppens knogler og stopper blodtilførslen rundt i kroppen.

I Terrariets nye udstilling – kaldet ”Slangernes Giganter” kan gæsterne komme helt tæt på de store slanger – men naturligvis under helt sikre forhold.

Kiosk med is og souvenirs er åben hele dagen, og der er borde og bænke i haven, hvor du er meget velkommen til at nyde den medbragte mad. 

Terrariet Reptile Zoo er placeret i Vissenbjerg i Assens Kommune få kilometer fra afkørsel 54 på E20 motorvejen ca. 15 km vest for Odense

 
Bemærk venligst at billetsalg og kiosk lukker 1 time før normal lukketid.


Vi holder lukket d. 1. januar

Sommer (10. juni-18. august)                     10.00 - 17.00

Vinter (19. august - 9. juni)*                      10.00 - 16.00

Billetsalget lukker 45 min inden lukketid. Se billetpriser her

  • 24/12, 25/12, 26/12& 31/12: 10.00 - 12.00, 1/1: Lukket


FACILITETER

  • Pæne Toiletter inkl. handicaptoilet
  • Café med is, juice, sodavand, kaffe/the/kakao, chokolade, souvenirs m.m.
  • Bord-/bænkesæt både inde og ude
  • Lille legeplads
  • Medbragt mad tilladt
  • Parkeringsplads for busser

 

 
 
 

Del dine oplevelser: