skip_to_main_content

GlamsBjergHus

Overnat i skønne ferielejligheder på GlamsBjergHus.
Moderne ferielejligheder ·  Restaurant med retter, der følger sæsonens råvarer · Møde- og konferencelokaler
Selskaber · Kulturarrangementer · Romantiske ophold · Aktive cykel-, golf og vandreferier
De 12 lejligheder (med 50 sengepladser) på GlamsBjergHus er nyindrettede med sans for detaljen og komfort. Her er moderne nordisk stil kombineret med gammel fynske hygge.

I vores restaurant, Gæstgiveriet, vil du få en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden. Torsdag er vores à la carte aften. Menukortet byder på oplevelser for hele familien, hvor børnene er meget velkomne og rammerne er lagt til hyggelige timer.

Fredag og lørdag holder vi Gastronomisk Aften. Kl. 18.30 byder vi jer velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med syv serveringer, velkomstbobler og vin ad libitum. Se åbningstiderne på vores hjemmeside www.glamsbjerghus.dk

Kommer du på cykel ? Du kan parkere din cykel i vores aflåste cykelområde gennem facadens grå port. Det er muligt at parkere din cykel under gode forhold og cyklister kan vaske deres cykler udenfor. Der er elevator med plads til cykler, så cyklen også kan “overnatte” i lejligheden.
Der er tre gode golfbaner i nærheden af GlamsBjergHus. Bikepark i Glamsbjerg og 2 mountainbikespor inden for 10 km i henholdsvis Assens og Hårby. Se mere om mountainbikeruter her. Derudover er der mange vandreruter, ikke langt til stranden, flere museer og gallerier indenfor en radius af 20 km.