Colourbox

Naturen tager pusten fra dig

Den vestfynske natur har det hele. Det milde og det vilde. Havet og landet. Her er blåt og grønt, så langt øjet rækker. Og det hele er lettilgængeligt i et fint net af veje, vandre- og cykelstier.

Vestfyn - Et eldorado for lystfiskere

Med ca. 80 km. kyststrækning har naturen været særdeles gavmild på Vestfyn. Lystfiskere betragter de vestfynske farvande som et eldorado for havørredfiskeri.

Ferie på to hjul

Skiltede cykelruter med flotte udsigtspunkter, gode overnatningssteder og hyggelige fynboere gør Vestfyn til et fantastisk sted at feriere på jernhesten. 

Det er helt vildt - Er du til krybdyr eller fugle, har vi en god idé...

Er du til dyr eller fugle, har vi en god idé. Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden... eller Danmarks smukkeste og mest idylliske fuglepark.

Kultur for enhver smag

Bliv en oplevelse rigere på et af vores museer, opdag ny kunst eller mød de lokale ved vores hyggelige sommerarrangementer.

Kør selv

Prøv vores turforslag - der er noget for alle! Tag på udflugt i bilen eller nyd ruterne på cyklen.

Musik og teater oplevelser

Musik og stand-up i kulturhuset Tobaksgaarden i Assens og i Industrien i Aarup, der er friluftsteater i Frøbjerg og mange teater oplevelser via Vestfyns Teater.

Velbekomme

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gælder naturligvis også på ferien, hvor de fleste af os forkæler os selv og hinanden og nyder livet lidt ekstra.