Den vestfynske natur indbyder til mange former for aktiviteter....

Oplevelser

Der er rig mulighed for at nyde den vestfynske natur på vandre- og gåture. Vi har to af Danmarks allersmukkeste 18-hullers baner – Barløseborg Golfbane og Vestfyns Golfklub. Men I behøver ikke være erfarne golfspillere for at tage en tur med køller og bold. Sunset Golf - Pay & Play er en åben bane for alle, Vestfyns Fodboldgolf ved Ebberup er sjov for hele familien, og Agger Parkgolf er vores nyeste mulighed – et særligt japansk udviklet golfspil i fantastisk naturskønne omgivelser. Med 80 kilometers kyststrækning er Vestfyn mere end velegnet til alle former for vandsport. 

Colourbox

Naturen tager pusten fra dig

Den vestfynske natur har det hele. Det milde og det vilde. Havet og landet. Her er blåt og grønt, så langt øjet rækker. Og det hele er lettilgængeligt i et fint net af veje, vandre- og cykelstier.

Ferie på to hjul

Skiltede cykelruter med flotte udsigtspunkter, gode overnatningssteder og hyggelige fynboere gør Vestfyn til et fantastisk sted at feriere på jernhesten. 

Play Video

Vestfyn - Et eldorado for lystfiskere

Lystfiskere betragter de vestfynske farvande som et eldorado for havørredfiskeri. Se vores havørredfilm HEAVEN ON HELNÆS.

Skinnecykling

Skinnecykling en fantastisk oplevelse

Prøv en anderledes cykeloplevelse for hele familien på vores skinnecykler. Ruten går mellem Tommerup St. og Assens og undervejs nyder I udsigten til Dreslette kirke, Helnæs Bugten.....

Ferie på to hjul

Skiltede cykelruter med flotte udsigtspunkter, gode overnatningssteder og hyggelige fynboere gør Vestfyn til et fantastisk sted at feriere på jernhesten. 

Cykeludlejning på Vestfyn

På Sydvestfyn er der flere steder du kan leje en cykel og cykeltilbehør.

Ø Hop - Tag en tur til Baagø

En cykel- eller gåtur rundt på øen byder på pragtfulde naturoplevelser.

Svømmehaller på Vestfyn

Flere steder i vores område kan I naturligvis også komme ind fra gaden og bruge svømmehaller samt indendørs trænings- og sportsfaciliteter – hvis nu vejret skulle svigte en enkelt dag i løbet af ferien.

Museer og udstillinger

Besøg for eksempel Ernsts Samling og hør den interessante historie om Frederik Ernst og hans samling af sølvtøj, porcelæn og antikviteter. 

Vor Frue Kirke i Assens

Kirker på Vestfyn

Vor Frue Kirke i Assens er Fyns næststørste kirke. Udover navnet – efter Jomfru Maria – er der påmindelser om kirkens katolske tid.

Haver og parker

Fyn kaldes Danmarks have og her er Vestfyn ingen undtagelse.......Besøg for eksempel Erholm Park, som er åben indtil solnedgang.