Gå til indhold
©  Foto:

Billeskov - Overnatning for cykelgrupper

Billeskov er et gods fra år 1577 der i dag er i adelslægten wedells eje og som efter nyopførelse af værelser og konferencefaciliteter fremstår som et smukt og moderne kursus og konferencecenter.

Reflektion og fordybelse i de historiske bygninger midt i et naturskønt område på Vestfyn giver gæsterne en udsædvanlig mulighed for et anderledes ophold i fred og ro. Her kan man som virksomhed leje sig ind for en eller flere hverdage til vore kursustilbud, egne virksomhedskurser, ledermøder, bestyrelsesmøder hvor Riddersalen er ideel til en gruppe på max 12 personer medens vognporten kan benyttes til arrangementer på op til 60-70 personer eller simpelthen leje hele godset til sit eget arrangement. Et moderne ”forsamlingshus” hvor vi tilbyder rammerne og virksomheden,foreningen eller den private kunde selv udfylder rammerne ved hjælp af underleverandører efter eget valg. Vi hjælper gerne. Overnatning i vore nye 20 ”sleep-inn” værelser hvor man har en bred seng og et bad og toilet i den nye værelsesfløj. Ønsker man derimod mere luksus og et større værelse med moderne møbler, tv, køleskab har vi 8 dobbeltværelser med udsigt til naturen. Wi-fi overalt naturligvis. Life Care One påtager sig gerne ved 1 og 2 dages kurser at arrangere forplejning og overnatning til konkurrencedygtige priser.

Fest-Events
I weekenderne og på helligdage er godsets bygninger også til leje for alle andre arrangementer efter nærmere aftale så som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner hvor man kan benytte Vognporten som show-room og lignende. Husk man lejer kun omgivelserne / bygningerne hvor man disponerer over Hovedhusets stueetage med Riddersal og Godskøkken samt Jagtstuen og Pejsestuen i seperat bygning med plads til 30-40 personer og Vognporten med op til 60-70 personer.

Visions-øen
Billeskov har sin egen lille “visions-ø” hvor man alene, eller med sit team, på “øen” kan udtænke de store visioner for sig selv og andres ve og vel. Man kan også byde på en velkomstdrink på den lysegrønne ø bagved hovedbygningen. Kort og godt Billeskov er for dem der ønsker fred og ro i en smuk natur i historiske bygninger og hvor kvaliteten er i højsædet.

Overnatning - Komfort & Elegance
værelserne på billeskov er indrettet med et interiør og finish i skandinavisk stil og høj kvalitet Billeskov råder over 9 dobbeltværelser med bad, tv og moderne møbler. 20 enkeltværelser med eget bad og 3/4 seng.

Cykling
Der tages imod cykelgrupper mod forudbetaling.
Større cykelgrupper med min 6 og op til 30 personer kan der arrangeres aftenforplejning fra lokal kro som indtages i godskøkkenet og pejsestuen (bestilles senest 2 dage før).

I 2019 har Billeskov opført 3 shelters (med 4-5 personer i hver) samt grillhytte til brug for vore kursister og cykelgrupper min 10 personer.
Ikke offentlig adgang, men bookes via Billeskovs kontaktmails.
Vi har nu aflåst rum til cykelturistgrupper samt nogle få reservecykler fra Pro-shop..

Del dine oplevelser: