©  Foto:

Corra Design -Lysstøberi

Hos Corra Design kan du få en oplevelse for hele familien - kig ud til os og slip kreativiteten løs.

Vi bor ude midt i den skønne vestfynske natur og vi glæder os til at byde jer hjertelig velkommen!

Selv-dyp af lys er en meget afslappende og hyggelig ting at stå med. På en lille time, kan I skabe jeres egne lys ved at dyppe en væge flere gange i smeltet paraffin. Der er ni farver at vælge mellem og væger på 25 eller 35 cm. Hvis I ønsker, kan de dyppede lys herefter snos på forskellige måder under vejledning. Afkøling varer ca. 30 min.

Mosaiklys støbes i de mange forskellige forme som I kan vælge mellem. Lysplader i mange forskellige farver hakkes i små stykker og lægges i formen der fyldes op med smeltet paraffin så der støbes et lys. Kun fantasien sætter grænser for dit kreative værk. Her kan alle være med. Barn som voksen. Ung som gammel. Afkøling varer ca. 30 min.

Dekorer dit eget lys med voksplader. Du vælger selv hvilket slags færdiglavet lys du vil dekorere på. Ved hjælp af vores store udvalg af skabeloner og voksplader i alle regnbuens farver, guld og glimmer designer du dit helt eget unikke lys.

Hvis I føler jer ekstra kreative, kan I som noget ganske særligt hos os male på lys. Vi hjælper med råd og vejledning og der er forskellige billeder til inspiration. I kan male på både stagelys og bloklys. Det er kun fantasien der sætter grænser. Min 8 år.

I butikken har vi et udvalg af færdige lys, pynteting og lysestager.
Der kan købes kaffe, te, juice og hjemmebagt kage. I er velkommen til selv at medbringe en madpakke.

Der kan betales kontant eller med MobilePay.
I kan også bestille en tid uden for vores åbningstider. Ring eller skriv til os, så aftaler vi et tidspunkt. Tlf: +45 22328101 eller mail: bp@corra.dk