©  Foto:

Faurskov Mølle

Faurskov Mølle ligger i den smukke Brænde Ådal - et af de mest naturskønne områder på Fyn.

Området indbyder til vandreture i skov og på eng.

Ligeledes ligge de fynske fisksvande inden for kort køreafstand og Barløse Golf, for en rundte kan nås evt. på cykel.

Faurskov Mølle er en gammel vandmølle med et Danmarks største i møllehjul, diameter (6,40m). Der har oprindelig været kornmølle, som senere blev ændret til uldspinderi. Møller har ikke kørt siden 1920’erne.

 

Om boligen

I vil få jeres egen private lejlighed med tre soveværelser, eget køkken, eget bad og egen lille ophold/spisestue. Lejligheden skal ikke deles med andre.

Soveværelse 1 på 18 m2 og soveværelse 2 på 23 m2 er på 1. sal sammen med 16 m2 opholdsstue.

Soveværelse 3 på kun 8 m2 er i stueplan, sammen med et 7 m2 lille køkken og et 3 m2 lille badeværelse. Gang med trappe forbinder de to områder.

I tilknytning til lejligheden er der et mindre kælderrum med fryseskab, vaskemaskine, tørrestativ og strygejern til lejerens brug. Fryseren vil være til deling med udlejer.

Faurskov Mølle vil i opleve som en rekreativ ejendom med en stor privat have, naturarealer med græssende kvæg, løsgående høns og krydret af vores dejlige labrador Lewis og to katte.

Vi tilbyder gerne morgenmad og/pålæg mv. til madpakke mod merbetaling - se “kontakt med gæster” under beskrivelse. Angiv evt. jeres ønsker i bestillingen, så vi kan aftale nærmere før i kommer.

 

Gæsteadgang

Adgangen til lejligheden sker via en nøgleboks. Få dage før ankomst vil i modtage en kode for åbning og adgang til nøgle.

Uden for lejligheden vil der i sommerperioden være spiseplads og havegrill på egen terrasse.

Grill, kul m.v står i kælderrum.

 

Andre ting, der er værd at bemærke

Vi ønsker at respektere vores gæster. Ønsker man at være sig selv er det ok - ønsker man kontakt til os , så er vi åbne og gæstfri.

Vores store have må gerne benyttes med alm. respekt overfor vores private ophold.

Affald skal sorteres i to fraktioner, en for genbrug og en for affald til forbrænding.

I garagen ved porten ud ad gården, står en grøn container for genbrug og en sort container for affald til forbrænding. Alt som ikke kan genbruges skal i den sorte container. Hvis der måtte være miljøfarligt affald - batterier, farlige væsker eller tilsvarende, så sættes det i en pose eller tilsvarende ved siden af containerne. TAK - fordi i tager hensyn til miljøet.