©  Foto:

Havnehuset i Assens

Charmerende byhus i Assens nær havnen, stranden og midtbyen. Selvom du er midt i byen, er her meget stille og roligt. Jeg har to værelser. Ét op til 2 personer og ét op til 3 personer. Du kan frit benytte haven, grillhytten og grill (kul og gas). Haven er meget solrig og med flere terrasser.
Morgenmad vil ikke blive serveret, men du kan benytte vores køkken. Der er flere forskellige morgenmadsprodukter til fri afbenyttelse.
Der er tilknyttet et toilet til værelserne, hvor man fint kan klare sig med en gang "etagevask". Er der behov for et bad, kan vores benyttes. Dog skal man rydde op og tørre væggene af efter sig.
Hele huset er røgfrit. Og her bor en kat.
Bemærk at værelserne ligger på 1. salen og du skal op ad en lettere stejl trappe. Så værelserne er ikke egnet til gangbesværede.
Værelserne er hver især indrettet med et køleskab, så det er muligt selv at medbringe mad- og drikkevarer. Derudover er der kogekande, og der er kaffe og the til fri afbenyttelse. I køleskabet vil der være lidt øl, sodavand og vand, også til fri afbenyttelse.

Priser:

For op til 2 personer: fra dkr. 195,- 

For op til 3 personer: fra dkr. 195,-

For op til 5 personer: fra dkr. 275,-