Grøn oplevelse
©  Foto:

Julemiddag på Gl. Avernæs Sinatur Hotel

Nyd en 4-retters julemiddag med vinmenu i de smukkeste rammer.

Julemiddag

Datoer med julemiddag: Alle dage kl. 18.00

Glæd jer til en julemiddag i eventyrlige omgivelser på Gl. Avernæs, hvor stemningen emmer af jul. De dygtige kokke har sammensat en 4-retters menu med et kærligt twist af sæsonens lokale og økologiske råvarer.

Menu

  • Lynstegte færøske kammuslinger med røget jordskokke panna cotta, sprød rug, chips, syltede glaskål og karse.
    1 glas vin: 2021 Roero Arneis, Elisa, Piemonte
  • Stegt helleflynder med sauteret spinat, ristede persillerødder, bolchebeder og cremesauce med brunet smør
    1 glas vin: 2022 Chablis "Saint Pierre", Domaine Henri Richard
  • "Wellington" af økogris fra Lillegården med dansk and og svampe i sprød panko, trøffelsauce samt kartofler og gulerødder glaseret i honning
    1 glas vin: 2018 Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallée du Cucugnan
  • Tiramisu à la Gl. Avernæs med amaretto, Nyborg likør, julethe, tørret kirsebær og brunkage
    1 glas vin: Recioto de Soave, La Cappuccina, Italien

Pris på julemiddag

Pris pr. person: 995 kr
Det er muligt at tilkøbe velkomstbobler med sprøde snacks, kaffe/the med sødt samt overnatning.