©  Foto:

Musik på Industrien, Aarup

Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75 i Aarup rummer en lang række aktiviteter. 

Udover biblioteket, er der biograf, Galleri, Lokalhistorisk Arkiv, foredragsforening m.v. og ikke mindst koncerter, som denne forening arrangerer.

”Musik På Industrien” er en forening der årligt tager initiativ til at arrangere koncerter i Kulturhuset Industrien. De fleste som ene arrangør, men foreningen samarbejder også med biograf foreningen, det lokale bibliotek samt andre aktører.

Foreningen arrangerer omkring 20 koncerter årligt, der primært er aftenkoncerter, afholdt i biografsalen, og afholdes primært i perioden september til april. Udbuddet af kunstnere/koncerter er meget bredt, med næsten alle genrer indenfor den rytmiske musik.

Det er foreningens mål at koncertgæsterne får en særlig oplevelse, at du føler dig velkommen, som vores frivillige/aktive er mestre i at sørge for, samt god lyd- og se-oplevelse. Koncerterne afvikles i biografsalen, der er unik da alle kan se og høre kunstnerne tæt på og med siddepladser til alle. – Salen har kapacitet til ca. 200 publikummer.

Da vi ønsker at fremme kulturlivet og den rytmiske musik, har vi nogle koncerter der kaldes "RåstofKoncerter - Musik på vej". - Der findes rigtig meget god musik med forholdsvis ukendte kunstnere. Desværre er det store flertal blandt publikum ikke altid parate til at satse tid og penge på koncerter med navne, de ikke kender. Som arrangør betyder det, at det kan være en økonomisk udfordring at arrangere sådanne koncerter - og for publikum betyder det, at de går glip af nogle gode og spændende musikalske oplevelser

Men vi satser og vil gerne præsentere rigtig dygtige og meget engagerede – men forholdsvis ukendte - kunstnere. - Vi afholder 4-6 RåstofKoncerter årligt.

Konceptet for RåstofKoncerter er: - Kunstnerne skal være i det musikalske vækstlag eller have potentiale til succes i Danmark - Musikken skal være af god kvalitet – og det meste af repertoiret skal være originalt - Kunstnerne er ikke kendt af den brede danske offentlighed - Kunstnerne kan være både danske og udenlandske.

Foreningen er også arrangør af en årlig Singer-Songwriter Festival på Sanggårds Plads i Aarup, som ligger lige overfor Industrien. - Der er andre nye tiltag på vej.

"Musik På Industrien" i Aarup er en forening hvor medlemmerne er enkeltpersoner, firmaer eller organisationer, uanset hvor man måtte bo, der ønsker at støtte op om kulturlivet i Aarup. - Det koster 50 kr. om året for enkeltpersoner at være medlem af foreningen.

Det er udelukkende frivillige, engagerede og ulønnede personer, der står for det praktiske ved arrangement og afvikling af koncerterne.

 "Musik På Industrien" har en bestyrelse bestående af 7 personer og 2 suppleanter, der bliver valgt på den årlige generalforsamling. (Halvdelen på valg hvert år).

Foreningen ledes i det daglige af bestyrelsen, og herudover er det ca. 40 aktive/frivillige, der varetager alle opgaver i forbindelse med koncerterne, som bar, billetsalg, catering, lyd og lys og ikke mindst alt det praktiske ind imellem. Flere oplysninger fremgår af foreningens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk

Billetter til koncerterne på Industrien sælges via egen hjemmeside.: www.musikpaaindustrien.dk

Facebook: https://www.facebook.com/MusikPaaIndustrien

Del dine oplevelser: