©  Foto:

Vandrepakke: Spot på Lillebæltstien & Jordløse Bakker

Vandrepakke: Lillebæltstien & Jordløse Bakker

 

Oplev Assens' skønhed til fods: En tre-dages / fire-dags vandretur langs Lillebælt

  • Dag 1: Velkommen til det idylliske Gl. Brydegaard
  • Dag 2: Lillebæltstien Vest (10 km)
  • Dag 3: Lillebæltstien Øst (8 km)
  • Evt. dag 4: Jordløse Bakker & Land-ruten (16 km)

 

 


 

Dag 1: Velkommen til det idylliske Gl. Brydegaard

Start dit eventyr med en kulinarisk oplevelse på Gl. Brydegaard, hvor køkkenet fremtryller lækkerier med et twist af lokale og økologiske ingredienser.

 

Gl. Brydegaard

 

Dag 2: Lillebæltstien Vest (10 km)

Vandring fra Gl. Brydegård til Løgismose Strandcamping

Tag en fortryllende vandretur langs kysten af Nørrefjord og Helnæs Bugt. Vandreturen byder på enestående kystlandskaber, frodige marker, mystiske skove og charmerende landsbyer.
Undervejs vil du støde på utallige maleriske og fredfyldte steder, perfekte til en pause og til at nyde din medbragte madpakke. Dagens etape ender ved Løgismose Strandcamping, hvor du kan overnatte i en hyggelig hytte.

Slut dagen af med et besøg på Kafé Kammas, en kulinarisk perle (husk at tjekke åbningstiderne på www.kafekammas.dk).

Oplev Helnæs bugt på vandretur

 

Dag 3: Lillebæltstien Øst (8 km)

Fra Nabben til Damsbo Strand

Din tur fortsætter fra Nabben, hvor du starter dagens etape. Stien er en naturskabt trampesti, som kan byde på udfordringer som ujævnt terræn og mudrede passager. Stien snor sig gennem løvfyldte skove og ad snoede stier (vær opmærksom på, at stien lejlighedsvis kan være lukket af private skovejere). Dit eventyr slutter ved Damsbo Strand.

For at vende tilbage til Gl. Brydegård, kan du bestille en flextur senest 2 timer før din ankomst til Damsbo Strand. Ring til Flextaxi på tlf. 63 11 22 55 for transport tilbage til udgangspunktet.

Denne tre-dages tur byder på en blanding af afslapning, natur og kulinariske oplevelser.

 

Vandretur på Lillebæltstien øst

 

---- Tilføj en 4. dag på turen -----

 

Dag 4: Jordløse Bakker og Land-ruten (16 km)

Alternativt kan turen fortsætte til Jordløse bakker og overnatte her i shelter på Millinge Klint (bookes her tidligst 90 dage før overnatning). Aftensmad fra ”Vejkanten i Faldsled” – tjek åbningstider på: www.facebook.com/vejkantenfalsled. Obs husk at købe forplejning til morgenmad.

Turen fortsætter til Jordløse Bakker, hvor du har mulighed for at gå den 16 km lange Land-rute. Denne rute byder på en unik blanding af natur- og kulturoplevelser, herunder trampespor, skovstier og mindre landeveje. Undervejs kan du opdage historiske seværdigheder som et tidligere jernbanespor og det imponerende dødishul Bramskløve Hul. Nyd udsigten fra udsigtstårnet og tag en velfortjent pause med din madpakke. Overnat i et af de fire tilgængelige sheltere i Jordløse Bakker.

Afslut denne uforglemmelige vandretur med en overnatning i Jordløse Bakker. For at vende tilbage til Gl. Brydegaard, ring til Flextaxi på tlf. 63 11 22 55.

Denne fire-dages tur på Vestfyn er perfekt for dem, der søger en kombination af natur, kultur og historie, pakket ind i en uforglemmelig vandreoplevelse.

 

Vandretur i Jordløse