©  Foto:

Vinbar: Vinspecialisten

Vinspecialisten i Assens

Vinbaren på Torvet er faktisk Fyens ældste vinbar, der åbnede tilbage i år 2013. Siden da har dette hyggelige sted huset en unik butik, der kombinerer traditionel vin- og delikatessehandel med en vinbar og smagelokale.

Hos Vinspecialisten Assens træder man ind i en atmosfære, der minder om direktør Varnæs' stue i TV-serien Matador.

 

Vinbaren hos Vinspecialisten

 

 

Udvalget af vin

Vinbaren i Assens byder på vine fra de fire mest anerkendte importører i Danmark, H J Hansen, Østjysk Vinforsyning, Vinens Verden og Haller Vin. Der er selvfølgelig også mulighed for at nyde nogle af de lokale vine.

Desuden tilbyder Vinbaren klassiske og hjemmekomponerede cocktails produceret på de bedste spiritus og hjemmegjorte sirupper og garniture. 

 

Manden bag

Henrik Lund Nim har en lang baggrund fra Sjælland, før han fandt vej til Assens. Da Henrik overtog butikken, var den kendt som en traditionel vin- og delikatesseforretning. Han begyndte med at arrangere vinsmagninger og koncerter i den lille butik, men pladsen blev hurtigt trang. Da et større lokale blev tilgængeligt på torvet, greb han chancen og spurgte venner og kunder om hjælp med møbler. Det resulterede i et unikt lokale, hvor der afholdes arrangementer året rundt - herunder vinsmagninger, Winemaker’s Dinners, koncerter, fødselsdage, firmafrokoster, julemesser og meget mere.

 

Events og muligheder

Vinbaren byder udover en masse vinsmagninger også på middage, oplæsninger, koncerter, foredrag mm.. Musikken i baren kommer fra egen pladesamling på knapt 2.000 plader.

I løbet af året kan man finde de forskellige begivenheder på Vinspecialistens Facebook profil. Se mere her: https://www.facebook.com/Vinassens