nyd en lydvandring

Lær og Lyt til fortællinger om natur og kunst på Vestfyn.

Foto: VisitAssens

Kan man gå en historie ? Det kan man nu ! En ny måde at lære naturen meget bedre at kende på, lige netop når du har tid og lyst, er ved at benytte de forskellige lydvandringer, der er lavet her på Vestfyn. 

Du kan lytte til kunsten, når du bevæger dig rundt i Assens. Nyd en spændende tur i byen eller i naturen og bliv' meget klogere på det du passerer og ser eller måske overser, hvis det ikke lige er fordi du bliver opmærksom på det i fortællingen i denne podcast. Fx. kan du komme på en poetisk vandring i Thorøhuse og på Thorø. Du kan lytte til vores naturvejleder på Baagø, Helnæs eller i Vissenbjerg bakkerne. 
Klik ind på en af nedenstående lydvandringer - HUSK mobiltelefon med netforbindelse, høretelefoner og et par gode sko. Det bliver så godt !!!

Liste
Kort

Natureventyr i Assens kommune

Gå på eventyrjagt i Assens kommune. Det bliver så spændende. Du kan tage på Natureventyr i Vissenbjerg bakkerne, på Frøbjerg Bavnehøj og i Skovanlægget i Assens. Download app'en her og så afsted. Børn og voksne får en på opleveren.

Vissenbjerg bakke vandrestier
Foto: Assens kommune

Podcast om naturen på Vestfyn

Natur til tiden
Natur til tiden er Assens Kommunes nye podcast serie. Vært er naturvejleder, Christian Heller. Podcasten handler om, hvad der sker i den danske natur netop nu.

 

Liste
Kort