Kunst og galleri

Kultur og kunst for enhver smag på Vestfyn

Foto: pexel

Gallerier, musik og teater for enhver smag på Vestfyn. Her kan du få et over blik over vores forskellige kultursteder i Assens og omegn.
Bliv en oplevelse rigere på et af vores museer, opdag ny kunst på det lokale galleri eller mød de lokale ved vores hyggelige sommerarrangementer. 

Museer og Udstillinger

Bliv en oplevelse rigere på et af vores museer. Der findes spændende udstillinger af enhver så udforsk her hvad mulighederne er.

Galleri og Antik

Er du interesseret i kunst og / eller antikviteter så har vi et pænt udvalg, som du kan besøge her på Vestfyn

Musik og Teateroplevelser

Oplev musik og stand-up i kulturhuset Tobaksgaarden i Assens og i Industrien i Aarup, der er friluftsteater i Frøbjerg. Hele sommeren er der masser af små og store arrangementer for både lokale og turister.

Slotte og herregårde

Som på resten af Fyn findes der på Vestfyn slotte og herregårde. Hørvævsmuseet og Škoda Museum ligger i bygninger, der tilhører herregården Krengerup Gods, hvis hovedbygning er omdrejningspunktet i et af Danmarks bedst bevarede herregårdsmiljøer fra slutningen af 1700-tallet.

Biografer

Vi er så heldige at kunne tilbyde at se film i biografen 4 steder i kommunen. 4 forskellige og hyggelige biografer.

Kirker på Vestfyn

Se kunstneren Peter Brandes tre glasmosaikker i Gamtofte Kirke eller find' kanonkuglen der sidder fast på Vor Frue Kirke i Assens. Vor Frue Kirkes størrelse vidner om tiden, da Assens var knudepunkt mellem Hamburg og Kjøbenhavn. Kirkerne gemmer mange fortællinger.

Et par nedslag i historien

Tag med en tur tilbage...

Lyt til kunsten med ny Kunstapp

En levende fortælling om byens Skulpturer og værker.

Her er der mulighed for guidede rundvisninger

Foto: Andreas Schnalke

Besøg Vestfyn og oplev kunst og kultur

Foto: Kasper Orthmann Andersen