Hoteller på Vestfyn

Overnatning

camping

Hvor skal du sove ?

Vi har et bredt udvalg lige fra den smukkeste luksus på et slotshotel, hygge i et dejligt feriehus eller måske overnatning hos private i et Bed and Breakfast. For ikke at glemme campingpladserne og naturpladserne. Lad dig inspirere her - vi har opdelt i kategorier og geografi.

Vestfyn - stedet hvor vi har tid til at være sammen

Foto: Kasper Orthmann Andersen

Vælg din overnatning efter kategori:

Campingpladser

Kom helt tæt på vandet på en af vores 7 campingplader - vi har både små stilfærdige pladser og større familiepladser. Strand og natur lige rundt om hjørnet.

Hoteller

De vestfynske hoteller byder på en bred vifte af muligheder. Luksus på det smukke slotshotel, hygge og shopping i byerne eller overnatning i fine omgivelser lige ved motorvejen i Vissenbjerg.

Ferielejligheder og Ferieværelser

På Vestfyn kan vi tilbyde en del skønne ferielejligheder. Gå på opdagelse og find lige netop det der passer til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bed and Breakfast

På Vestfyn er der fred og ro, og der er overnatningsmuligheder for enhver smag. Overnat ved en af vores Bed and Breakfast værter.

Feriehuse / hytter

Bo i dit eget feriehus eller måske en hytte og nyd' friheden på Vestfyn. Der er et bredt udvalg af feriehuse og hytter på Vestfyn.

Lystbådehavne

Hvis du kommer sejlende til Vestfyn så kig her hvad mulighederne er. Bliver du i tvivl om noget så kontakt gerne Marinaen eller Assens Havn.

Shelter og Naturlejrpladser

Vil du gerne sove helt tæt på naturen så prøv en shelter

Autocamperpladser

Der findes adskellige autocamperpladser - se et udvalg her

Bed and Bike - cykelvenlig overnatning

Er du vild med at cykle på din ferie? Så kig efter Bed+Bike logoet! Certificeringsordningen sikrer dig de bedste cykelvenlige overnatningssteder.

Overnatning for større grupper

Her er mulighed for at samle hele familien, alle vennerne eller måske virksomheden til en dejlig

Vælg din overnatning efter geografi:

Overnatning i Assens by

Mangler du overnatning i Assens by så kig med her. Her har du en oversigt over overnatningsstederne i byen, inden for en radius af ca. 3 km.