campingferie

Campingpladser på Vestfyn

Foto: visitdenmark

Fyn skal det være ! Vestfyn, stedet med de fedeste campingpladser og masser af aktiviteter lige rundt om hjørnet. Naturen, stranden, cykelruterne, fiskeriet, museer og meget mere giver mulighed for en aktiv og varieret ferie. Du kan shoppe og nyde maden i en af vores restauranter.

Sandager Næs Camping

Foto: sandager næs camping

Løgismose Strand Camping

Foto: løgismose Camping

Camp One Assens Strand

Foto: Campone

Helnæs Camping

Foto: helnæs camping

Aa Strand Camping

Foto: Aa strand

Baagø Camping

Foto: Baagø Camping

Der er campingpladser for børnefamilien, for de voksne uden børn, der ønsker helt ro, for de aktive og dem der bare vil camping:-)

Når du er på Vestfyn så er der såååå... meget at se og opleve - find inspiration HER

Ud i naturen

Foto: VisitAssens

Cykelruter på Vestfyn

Foto: Destination Fyn

Tag på Mountainbike eventyr

Foto: Andreas Schnalke

Golf

Foto: Pexel

Hestevognskørsel

Foto: Øbjerggaard

Vild med vand

Foto: Visit Assens

Lystfiskeri og fiskepladser

Foto: Visit Assens

Skinnecykel

Foto: Andreas Schnalke

Lysstøberi - Corra Design

Lysstøberi - Corra Design Fyns Største Selv-dyp & Støbning af lys. Hos Corra Design kan du få en oplevelse for hele familien - kig ud til os og slip kreativiteten løs. Vi bor ude midt i den skønne fynske natur og vi glæder os til at byde jer hjertens velkommen! Selv-dyp af lys er en...

Assens Bowling Center

Assens Bowling Center byder alle, unge som ældre, velkommen til Danmarks mest populære fritidssport. Assens Bowling Center råder over 8 bowlingbaner. Alle bowlingbanerne kan laves om til børnebaner, så tag bare de mindste med. Pool, Airhockey og Spillemaskiner Mens du venter på, at d...

Vestfyns Fodbold Golf

Vestfyns-Fodboldgolf: fodboldgolfbanen, består af 18 huller ligesom en almindelig golfbane. Alle hullerne har forskellige sværhedsgrader. Banen er udformet så alle kan deltage uanset alder, køn og sportpræstationer.